Username *
Password *
Remember Me

»Poprskajte, utrljajte&osušite i dijete se može nastaviti igrati«
Hedrin Treat & Go je bezbojan sprej koji jednostavno i učinkovito odstranjuje uši i gnjide iz kose bez ispiranja nakon nanošenja. Uz revolucionarnu Activdiol 5% formulu bez pesticida omogućava jedinstveno i djeci ugodno odstranjivanje ušiju i gnjida. Sprej na bazi vode ne lijepi se te se brzo i lako nanosi na kosu. Ne masti, bez neugodnih mirisa, ne nadražuje kožu i ne sadržava tvari za koje je poznato da izazivaju astmu.

FARMACIA - koja mi je najbliža? 

 cuckooland 739309 cr cr
Cuckooland // prshots

 

Hedrin treat & go: praktično je, jednostavno i učinkovito odstranjivanje ušiju i gnjida u obliku spreja i bez ispiranja nakon nanošenja.
• 100 % uništava uši i gnjide bez ispiranja nakon nanošenja
• Klinički dokazana učinkovitost na uši i gnjide
• Patentirana formula Activdiol 5%
• Brza i jednostavna uporaba prilagođena djeci
• Ugodan za kožu i kosu
• Bez neugodnog mirisa i ne masti
• Bez uzročnika astme
• Bez pesticida
• Medicinski proizvod

cuckooland 739309 cr crHedrin Treat & Go sprej namijenjen je odstranjivanju uši i gnjida, za odrasle i djecu stariju od 6 mjeseci. Nanesite izravno na suhu kosu. Prije uporabe dobro protresite i odstranite zaštitu. Losion nanesite na kosu pomoću češlja ili utrljavanjem. Ostavite kosu da se prirodno osuši ili osušite sušilom. Proizvod je nevidljiv na kosi. Djeca i njihovi roditelji mogu nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima dok Hedrin Treat & Go djeluje i uništava uši. Hedrin Treat & Go mora ostati na kosi najmanje osam sati. Proizvod možete ostaviti na kosi i preko noći. Posle osam sati ili ujutru losion jednostavno isperite ili operite šamponom. Nakon sedam dana, ponovite postupak. Samo za vanjsku uporabu.

Nemojte upotrebljavati proizvod ako ste alergični na bilo koji od navedenih sastojaka i na oštećenoj koži. Izbjegavajte dodir s očima. Nemojte prskati na lice i pripazite da ne udahnete sprej. Ako losion slučajno progutate, odmah se posavjetujte s liječnikom. Čuvajte izvan dohvata djece. Čuvajte na temperaturi do 25°C u izvornom pakiranju. Nemojte upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.

Sastojci: Hedrin Treat & Go sadržava: oktan-1,2-diol (Activdiol). Ima fizičko djelovanje kojim oštećuje kožu uši te dovodi do njezine dehidracije i uginuća. Ostali sastojci su PEG-6 kaprilni/kaprinski gliceridi i voda.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location