Username *
Password *
Remember Me

- Neovisno o tome je li koža prirodno osjetljiva ili je riječ o reakciji na našu dnevnu rutinu; nekad se jednostavno muči sa svojom funkcijom zaštitne barijere. Jednom kada se ošteti, koža dopušta vodi da pobjegne čime postaje dehidrirana, a zbog nedostatka lipida koji bi povezali stanice rožnatog sloja postaje suha. I tada na scenu stupa novitet Ducray laboratorija: linija proizvoda koji će na temelju inovativnog kompleksa Acefylline i ulja abisinije poticanjem prirodnih mehanizama naučiti kožu kako da se sama iznova i hidrira, hrani i obnavlja - predstavio je Ducray jučer u zagrebačkom Velvetu.

D75 7695


Acefylline + ulje abisinije: treneri hidracije
Ulje abisinije bogato je omega -6 i -9 masnim kiselinama, potiče sintezu lipida unutarstaničnog cementa, jača funkciju kožne barijere i smanjuje suhoću kože. Drugi član ovog inovativnog dua, Acefylline pravi je trener za stanice koji uči kožu kako da se sama rehidrira.


Kako? Poticanjem transformacije bjelančevine filagrina u aminokiseline, koje su sastav prirodnih faktora ovlaživanje te se ponovno uspostavljaju prirodni mehanizmi fiziološke hidracije i zadržavanja vode u epidermisu. Upravo na ovoj korisnoj inovaciji Ducray laboratorija počiva učinkovitost linije za njegu normalne do suhe kože lica.

Ictyane Hydra lagana dnevna krema nježno hidrira kožu tijekom dana, dok navečer brigu za kožu preuzima Ictyane noćna obnavljajuća njega bogate teksture.

Uz njegu kože ne smijemo zaboraviti na čišćenje lica, a za to je u novoj Ducray liniji zadužena Ictyane hidrirajuća micelarna voda.


Hidracija i hranjivost: Ictyane Hydra lagana dnevna krema
Svakodnevna hidrirajuća njega normalne do suhe kože lica dolazi u varijanti sa SPF faktorom 30 ili bez njega. Ictyane Hydra laganu dnevnu kremu odlikuje lagana, osvježavajuća tekstura koja se brzo upija u kožu, čineći ju mekom i glatkom, bez zatezanja i osjećaja nelagode.


Ictyane Hydra lagana krema 40 ml: 149,69 kn
Ictyane Hydra lagana krema SPF 30 40 ml: 163,05

D75 7695
Sanja Benco, direktorica zastupstva Pierre Fabre i Marija Markota Jurić, Ducray brend menadžerica

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location