Username *
Password *
Remember Me

Caudalie je jučer u zagrebačkom hotelu Academia najavio svoj novitet: zvijezda linije Vinopure je serum koji ublažava crvenilo lica. - Serum za ublažavanje crvenila je ultra-koncentriran u aktivnim sastojcima prirodnog podrijetla, zbog čega postiže vrhunske rezultate u smanjivanju crvenila lica, tako da odčepljuje pore i ima učinak pilinga. Zahvaljujući prirodnoj salicilnoj kiselini i novom Caudalie patentiranom kompleksu, serum ostavlja kožu osvježenom i uravnoteženom – objavio je ovaj slavni francuski brend.


Linija „Vinopure“ sastoji se od tri proizvoda, čija je glavna namjena borba protiv crvenila i nepravilnosti na licu. Laboratorij Caudalie razvio je novi patent, zasnovan na blagotvornoj kombinaciji svojstava grožđa, organskih eteričnih ulja i organske ružine vodice. Formule ne sadrže nijedan od dokazano štetnih sastojaka, poput parabena.

 

caudalie serum protiv crvenila


- Kako bi se postigla prirodna ljepota, Caudalie savjetuje korištenje proizvoda u tri koraka: prvo ide losion, onda serum, a na kraju fluid - savjetuju njihovi stručnjaci.

U liniji su i losion te fluid:
- losion za čišćenje kože (146 kn, 200 ml) pomoću organske vode od grožđa vlaži i smiruje kožu te je odlično priprema za daljnju njegu. Losion je prikladan za sve tipove kože, no osobito je djelotvoran za osjetljivu kožu.
- fluid za ujednačen ten s matirajućim efektom (209 kn, 40 ml), koji je ujedno i izvrsna podloga za make-up, vidljivo smanjuje mrlje, trenutno matira kožu i regulira sjaj. Licu je vraćena prirodna svježina, za što je zaslužan novi Caudalie patent.

Cijena seruma: 280 kn, 30 ml, ljekarne

caudalie serum protiv crvenila

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location