Username *
Password *
Remember Me

Bijela košulja (i bluza, naravno) je nešto predivno, no kad dobije, od dezodoransa, žute mrlje, možemo je samo bacit. Sada se kozmetičke kuće natječu tko će napraviti bolju anti-žuto formulu. Među najpopularnijima su Nivea i Dove: prva ima Black & White Invisible Silky Smooth, a druga Invisible Dry formulu.

U čemu je caka? Formula mora biti blaga i testirana na bijeloj i svim bojama. Osim toga, ne smije imati alkohola. I savjet za baš sve deziće, bez obzira koji koristili – treba pričekati barem minutu dok se osuši, i to je važna stavka, jer na taj način minimiziramo preslikavanje na tekstil. Prednost su i njegujuće formule, idealne i za odmah nakon brijanja pazuha.

 dove invisible dry dezodorans 376


Nivea Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans za osjetljivu kožu, ujedno njeguje. Ne ostavlja bijele tragove na tamnoj i žute mrlje na svijetloj odjeći, čuvajući ju uz pomoć formule koja štiti tekstilna vlakna. Pruža ugodan, nježan miris ruže i zlatne orhideje.

dove invisible dry dezodorans 376


Dove Invisible dry antiperspirant – nema alkohola, njeguje kožu, četvrtina formule je njegujuća, hidratantna krema. Ima prepoznatljiv Dove miris, lagan i čist.

 

dove invisible dry dezodorans 376

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location