Username *
Password *
Remember Me

Koenzim Q10 ima dvije vrlo važne zadaće; aktivira 95 % naše energije u tijelu koja nam je potreban za rast, zaštitu i regeneraciju stanica. S druge strane djeluje kao antioksidans i štiti naše tijelo od slobodnih radikala koji negativno utječu na našu kožu i potiču njeno starenje.

nivea
Doris Pinčić Rogoznica u ulozi moderatorice, Lana Klingor Mihić, dizajnerica Loreta Gudelj i fotografkinja Mara Bratoš na panelu promociji nove linije

 

Osim koenzima Q10 još jedan sastojak snažno djeluje na količinu energije u našoj koži - kreatin. U novoj liniji Q10 POWER, Nivea predstavlja formulu koja uključuje oba sastojka, predstavila je jučer Nivea na predstavljanju nove linije Q10 Power, u zagrebačkom Cafeu Gymnasium.


Od sada Q10 Power linija uključuje i novitete - dnevnu i noćnu kremu protiv bora za osjetljivu kožu s 10 puta više kreatina s posebno razvijenom formulom bez mirisa, parabena i boja. Zahvaljujući kreatinu opskrbljuje kožu intenzivnom hidratacijom te ju štiti od preranog starenja i bora uzrokovanih pretjeranim izlaganjem suncu.

niveaniveanivea mara bratos
Mara Bratoš

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location