SKIN_upgrade // koenzim Q10 i kreatin u zajedničkoj power liniji

  Koenzim Q10 ima dvije vrlo važne zadaće; aktivira 95 % naše energije u tijelu koja nam je potreban za rast, zaštitu i regeneraciju stanica. S druge strane djeluje kao antioksidans i štiti naše tijelo od slobodnih radikala koji negativno utječu na našu kožu i potiču njeno starenje.

  nivea
  Doris Pinčić Rogoznica u ulozi moderatorice, Lana Klingor Mihić, dizajnerica Loreta Gudelj i fotografkinja Mara Bratoš na panelu promociji nove linije

   

  Osim koenzima Q10 još jedan sastojak snažno djeluje na količinu energije u našoj koži - kreatin. U novoj liniji Q10 POWER, Nivea predstavlja formulu koja uključuje oba sastojka, predstavila je jučer Nivea na predstavljanju nove linije Q10 Power, u zagrebačkom Cafeu Gymnasium.


  Od sada Q10 Power linija uključuje i novitete - dnevnu i noćnu kremu protiv bora za osjetljivu kožu s 10 puta više kreatina s posebno razvijenom formulom bez mirisa, parabena i boja. Zahvaljujući kreatinu opskrbljuje kožu intenzivnom hidratacijom te ju štiti od preranog starenja i bora uzrokovanih pretjeranim izlaganjem suncu.

  niveaniveanivea mara bratos
  Mara Bratoš