DPZ_consulting // kako nositi SAKO u 10 stilskih dimenzija (i zašto je zakon... ili "sakon")?

  Sako se uvijek isplati, kakav god bio, to je forma koja je konkretna, ispod može i majica, potkošulja, svileni top, košulja... pa čak i ona neugledna, dosadna majica koju ne želiš baciti jer je naprosto – udobna. Sako može biti zakopčan, otkopčan, može visjeti s ramena, može lepršati ili imati boxy formu. Uvijek ima definirana ramena – danas ima niz varijanti s jastučićima koji drže formu i brinu se da uvijek izgledamo fino, moćno i sređeno.

  DPZ CONSULTING - koji je sako za tebe?

  Liu Wen Model Pictures01

  Sako također ima buran stilski život: u kombinaciji s ogromnom suknjom od tila djeluje bajkovito i donosi kontrast masculin-feminin, dok na primjer s hlačama od odijela podsjeća na strogoću ureda.

  Navečer taj isti sako voli ukrašavanje kristalnim nakitom ili nekim ludim brošem, a s maramom je više dnevni tip. O da, divan je i u društvu kožnih hlača, biker-chic mu tako dobro pristaje! Hit je i baršunasta opcija, ima kragnu inspiriranu smokingom

   Liu Wen Model Pictures01

  Ovo stilsko putovanje koje se vrti oko sakoa sada tumači Liu Wen za novi InStyle Magazine.

  Studijske fotke radio je Phil Poynter, a stilistica Vanessa Chow probrala je divote poznatih brendova kao što su LV, Dolce & Gabbana, Dior... Inspiriramo se ovim vizualima, jer stil ne znači skupa stvar, već emocija slaganja i kombiniranja te prilagodljivost svakodnevici. Dakle, roba nije ovdje da nas muči, financijski i psihički, već da nam pruži uživanje i svojevrstan okvir koji si priželjkujemo, nastavak na našu osobnost.

  Liu Wen Model Pictures01 Liu Wen Model Pictures01Liu Wen Model Pictures01Liu Wen Model Pictures01Liu Wen Model Pictures01Liu Wen Model Pictures01Liu Wen Model Pictures01Liu Wen Model Pictures01