ANTI-AGE info // ekskluzivna LIFTING tehnologija u novom Guerlainovom serumu s MATIČNOM MLIJEČI

  Inspirirana dermatološkim procedurama, formula novog Guerlain Abeille Royale Double R seruma obogaćena je “lamelarnim gelom” – sadrži i kontrolira snagu AHA kiselina, koje imaju ključnu ulogu u obnavljanju kože.

   Tri najvažnije kiseline - mliječna, citrusna i glikolna - se postepeno raspršuju, čega je rezultat nježan i kontinuirani efekt nove kože: tekstura kože je profinjena i vraćen joj je sjaj. Čestice sporo i kontinuirano putuju po formuli lamelarnog gela te se time optimizira kožina tolarencija. To omogućava svakodnevno nanošenje i ograničava rizik crvenila ili drugih reakcija kože.

  guerlain serum


  Visoko djelotvorna Renew formula: njeno progresivno raspršivanje omogućava da kombinacija AHA kiselina pospješuju obnavljanje kože, ali s veoma nježnim djelovanjem na epidermis.

  Po prvi puta, Guerlainov znanstveno istraživački tim proučavao je samo jedan gen: TIEG1 gen.

  Nakon 8 godina suradnje s vodećim stručnjacima francuskih kozmetičkih institucija otkriveno je da ovaj gen djeluje poput građevinske firme za obnavljanje kože, omogućuje doličnu i čvrstu strukturu kože.
  Ciljenim djelovanjem na taj gen, Repair formula pomaže i stimulaciji sinteze hijalouronske kiseline i repariranju izlomljenog kolagena.

  Dragocjeni sastojak u formuli je matična mliječ koju proizvode Black Bees crne pčele s otoka Ouessant. Nije jednostavna za skupljanje, potrebna je uporna ekspertiza i preciznost majstora izrade zlatnog nakita. Ova organska matična mliječ, koja dolazi iz Guerlainove strukture proizvodnje je jedinstvena u svijetu i moguće ju je pratiti od početka do kraja.

  Ouessant otok, smješten 18 km od obale Bretanje i klasificiran kao prirodno stanište od UNESCO-a, dom je crnih pčela (Apis mellifera). Endemska vrsta na tom otoku, proizvodi izuzetno čist med zahvaljujući svojim genetskim svojstvima i nevjerojatnoj kvaliteti Ouessant ekosistema, oslobođenom od zagađenja ili intenzivne obrade zemlje.