DRY BRUSHING // vikend je rezerviran za 1 višenamjenski tretman za TIJELO

  Vikend je vrijeme kad se malo više njegujemo – svakako treba isprobati jedan od tretmana koji pojačava cirkulaciju i tonus kože čitavog tijela! Dry brushing je blago grebanje tijela četkom na suho – ova polu-masaža radi se kružnim pokretima prema gore. Istovremeno se zapravo radi piling – suha koža peruta se ionako, ovo je način na koji ćemo je požuriti. Na beauty način.

  bed bath and beyond
  foto: The Stripe


  Koža prije tretmana mora biti potpuno suha. Možete početi od gležnja, pa prema gore.

  Stručnjaci predlažu tretman netom prije tuširanja, na taj način će koža biti spremnija za sve hranjive nutrijente kojima je želite počastiti!

  Nakon tuširanja idealno je aplicirati hranjivu kremu ili ulje na čitavo tijelo, kako bi se koža brzinski oporavila i došla u svoje bolje stanje.

   

  bed bath and beyond
  Bed Bath and Beyond

   

  Dry brushing potiče bolju cirkulaciju i protok limfe – baš kao i masaža, samo što je ovo ujedno i piling! Uostalom, celulit je manje vidljiv, upravo radi spomenutih poticaja. A i godi... češkanje grebalicama stvara nam ugodu, ovo je još jedan od onih momenata u kupaonici, kojima se veselimo za vikend!

  Tretman je dobar i za osjetljivu kožu, no ne češće od jednom tjedno. Također, četku treba oprati, barem svaka dva korištenja. Naime, mrtve stanice se nakupljaju. 

  Ako kefate i lice, obavezno prije izlaska treba nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom!

  bed bath and beyond

  bed bath and beyond