Username *
Password *
Remember Me

Uživajte u baršunastoj i glatkoj koži uz Philips Lumea IPL uređaj za uklanjanje dlačica i ostvarite do 92% manje dlačica u samo 3 tretmana*

Philips Lumea, kućni uređaj za pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije, koristi inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta), a temelji se na tehnologiji koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima. Predstavljamo dva nova modela Philips Lumea Prestige: BRI950/00 i SC1997/00.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Dune 1024805 cr
Dune

Na vrijeme obavite pripremu za blagdanske partyje - bezbolno i dugotrajno uklonite dlačice uz Philips Lumea IPL uređaj. Iskoristite ponudu do 31. 12. i uz kupnju modela BRI950 uštedite 900 kn.

Kako djeluje Philips Lumea?
Philips Lumea emitira nježne svjetlosne impulse koji se primjenjuju na korijen dlačica i sprječava njihov ponovni rast. Objektivne studije pokazuju smanjenje 92% dlačica u samo 3 tretmana.
Za što dugotrajnije rezultate, preporučuje se odraditi 4-5 tretmana svaka dva tjedna, a potom ponavljajte tretman svakih 4 do 8 tjedana. Rezultati su vidljivi nakon svakog tretmana.

Jedinstveni nastavci za optimalne rezultate na svim dijelovima tijela
Budući da je svako područje tijela jedinstveno, novi Philips Lumea Prestige jedini je aparat s IPL tehnologijom koji pruža jedinstveno zaobljene nastavke dizajnirane za optimalne rezultate na različitim dijelovima tijela. Nastavci se razlikuju kombinacijama oblika, veličina prozorčića i filtara te pružaju specijalizirane tretmane za tijelo (noge, ruke, trbuh, bikini, pazuhe) te lice (gornja usna, brada).

Je li Philips Lumea pogodna za mene?
Philips Lumea Prestige funkcionira učinkovito, lako i sigurno na raznim vrstama dlačica i tipovima kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. Kao što je slučaj i s drugim tretmanima koji se temelje na IPL tehnologiji, Philips Lumea ne može se koristiti za tretiranje bijelih/sivih, svijetloplavih ili crvenih dlačica i nije pogodna za vrlo tamnu kožu. Razlog tomu je visok kontrast koji mora postojati između pigmenta u boji dlačica i pigmenta u nijansi kože.

Dune 1024805 cr


Lako, sigurno i nježno uklanjanje dlačica
Lumea se lako i sigurno koristi. Odaberite odgovarajuću postavku energije za svoju nijansu kože uz automatski savjetnik za postavke. Nježno i učinkovito tretirajte različite dijelove tijela. Cijeli tretman tijela traje do 15 minuta.


Korak 1: Počnite brijanjem, epilacijom ili depilacijom područja tijela voskom prije tretmana.
Korak 2: Odaberite odgovarajuću postavku na temelju nijanse kože uz automatski savjetnik za postavke.
Korak 3: Prislonite prozor za tretiranje na kožu pod kutom od 90 stupnjeva. Pričekajte indikator spremnosti za emitiranje svjetla i pritisnite gumb za svjetlo.
Korak 4: Polako klizite aparatom Lumea preko područja za tretiranje dok se svjetlosni impulsi emitiraju. Izbjegavajte primjenu svjetla na isto mjesto.

Philips Lumea u brojkama
Philips Lumea podvrgnut je kliničkom testiranju na više od 2000 žena, uz dokazane rezultate.
Philips Lumea rezultat je 14 godina istraživanja tvrtke Philips i nastao je iz profesionalne IPL tehnologije.
Uz više od 1,5 milijuna korisnika diljem svijeta, Lumea je idealno rješenje za sprječavanje ponovnog rasta dlačica.