Username *
Password *
Remember Me

Kosu smo intenzivno tretirali u prosincu, frizure su bile fiksirane i krasile su svaku vašu kombinaciju. Sada kada je kosa odradila svoje zadatke poklonite joj revitalizirajuće tretmane!

Osim same hladnoće koja jako isušuje kosu, često mijenjanje temperature i dodatni fiksatori učinili su kosu elektriziranom. Svi lakovi, sprejevi ili pjene sadrže veliku koncentraciju sastojaka koji kosu čine čvrstom, no istovremeno je isušuju, naročito nakon dužeg korištenja.

Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

 Vogue Ukraine June 2017 Doutzen Kroes by Chris Colls 5

Vogue Ukraine June 2017 Doutzen Kroes by Chris Colls
Photography: Chris Colls. Styled by: Julie Pelipas. Hair: Oribe Canales. Makeup: Sil Bruinsma. Model: Doutzen Kroes.


Profesionalne kupke na baza keratina i kavijara prave su energetske injekcije za brzinsku rehabilitaciju lasi, od korijena do vrha. Već na prvom tretmanu rezultati su očiti, a kosa je u boljem stanju. S prirodnim formulama koje preporučujem, postupak traje nešto dulje, ali je prirodan i najzdraviji za vlas. Održavanje radite kod kuće i to svakodnevno stavljajući na kosu dva puta dnevno suha ulja.

Ako ste se istrošili pa ne možete otići frizeru, postoje i razne maske koje možete napraviti i kod kuće. Svaka maska voli toplinu pa tako kosu omotajte u foliju i ručnik. Zagrijavanje će napraviti još bolje rezultate.

 Vogue Ukraine June 2017 Doutzen Kroes by Chris Colls 5Vogue Ukraine June 2017 Doutzen Kroes by Chris Colls 5Vogue Ukraine June 2017 Doutzen Kroes by Chris Colls 5