Username *
Password *
Remember Me

- Božur, ta drevna biljka delikatne ljepote, zbog svojih umirujućih svojstava koristi se u tradicionalnoj kineskoj medicini još od 10. stoljeća, a latinsko ime Paeonia lactiflora Pall., koje znači „pogodan za liječenje“, kazuje da su ljekovita svojstva božura bila poznata i starim Rimljanima – objavio je Klorane, najavljujući liniju s božurom, za osjetljivo, iritirano vlasište.

DSC4316

Zašto božur? Jer ima visoku razinu peoniflorina, molekule sa znanstveno dokazanim umirujućim svojstvima i svojstvima djelovanja protiv slobodnih radikala. Taj spas za osjetljiva vlasišta raste u kineskim provincijama Shaanxi i Gansu, prema tradicionalnim metodama koje u potpunosti poštuju ljude i okoliš.

4 savjeta za osjetljivo vlasište nježna poput božura
1) Prije pranja na vlasište nanesite Klorane gel balzam, ostavite ga da djeluje dvije do tri minute te ga zatim isperite Klorane šamponom. Završite postupak ponovnim nanošenjem gel balzama uzduž kose zbog hidracije i lakšeg rasčešljavanja. Temeljito isperite.
2) Nemojte pretjerano stimulirati vlasište, izbjegavajte direktnu upotrebu četke ili koristite mekanu četku.
3) Koristite gel balzam nakon svakog pranja kako bi poboljšali rasčešljavanje kose i time spriječili čupanje kose prilikom češljanja.
4) Tijekom sušenja usmjerite sušilo prema kosi izbjegavajući vlasište koliko god je moguće ili kosu posušite prirodnim putem.

DSC4316


Šampon s božurom - zahvaljujući formuli s uravnoteženim pH nježno čisti i štiti vlasište te mu pruža 24-satnu ugodu. Bogate je pjene, ali se lako ispire te će kosa nakon pranja biti meka, podatna i svilenkasta, a samim time i vrlo zahvalna za stiliziranje. Formuliran je kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum, ne sadrži silikone te je ispitan pod nadzorom dermatologa. 200 ml, 73,51 kn

Gel balzam s božurom - pruža olakšanje kod nadražaja i nelagode. Njegova hidratantna gel tekstura i formula s uravnoteženim pH pomaže održati optimalnu ravnotežu vlasišta. Vlasište je umireno, a kosa je meka, sjajna i lagano se raščešljava. 150ml, 79,50 kn

DSC4316

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location