Username *
Password *
Remember Me

Slijedi lekcija iz obnavljanja kože – koliko nam se puta dese one svakodnevne ranice koje zaboravimo sanirati… Naime, čišćenje površinske rane od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože.

Candice Swanepoel Vogue Turkey Cover Photoshoot04 cr
Candice Swanepoel // Vogue Turkey // foto: Zoey Grossman // styling Charles Varenne


1. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože s udaljenosti od otprilike 10 cm po čitavom području površinske ozljede. Ponovite ako je potrebno te nježno osušite ranu tapkajući gazom oko rane.
Novi Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože pruža jednostavno rješenje za čišćenje površinskih ozljeda kao što su posjekotine, ogrebotine i žuljevi. Po savjetu liječnika može se koristiti i kod postoperativne njege rana.

Candice Swanepoel Vogue Turkey Cover Photoshoot04 cr


2. Zaštita površinskih ozljeda
Kada su izložene površinske ozljede moraju se nositi s brojnim vanjskim čimbenicima kao što su voda i bakterije koje mogu dovesti do infekcije, oticanja ili drugih komplikacija. Držati površinsku ozljedu zaštićenom ključ je zacjeljivanju. Ovisno o vrsti i veličini Hansaplast flasteri pružit će odgovarajuću zaštitu.

3. Svakodnevno mazanje ranice mašću za obnavljanje kože, sve dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli, dvostruko će ubrzati proces zacjeljivanja i to bez ostavljanja ožiljaka.
Hansaplast mast za obnavljanje kože stvara zaštitnu barijeru na površinskoj ozljedi stvarajući idealnu okolinu za brže zacjeljivanje.

 Candice Swanepoel Vogue Turkey Cover Photoshoot04 cr