Username *
Password *
Remember Me

Samo uz pomoć obične vode briše svu, pa čak i vodootpornu šminku, a može ga se koristiti i do 1000 puta – objavljeno je povodom dolaska MakeUp Erasera. - Dovoljno je namočiti ga u mlaku vodu i s nekoliko kružnih poteza obrisati svu šminku s lica. Kako je to moguće? MakeUp Eraser je posebno patentirana antibakterijska tkanina koja ne sadrži nikakva kemijska sredstva, posebnost je u milijunima vlakana koja stoje uspravno (za razliku od većine drugih tkanina na kojima su vlakna u petlji), što svakom vlaknu omogućuje uklanjanje sve vrste prljavština, ulja, šminke i još mnogo toga iz svake pojedinačne pore kože. Ne uzrokuje crvenilo, iritacije ili alergijske reakcije kože ili očiju je koristi samo običnu vodu, pa ga dermatolozi posebno preporučuju osobama s osjetljivom kožom.

ceerving


Ova tkanina periva je i u perilici rublja i to sa svim ostalim rubljem. S obzirom da se može koristiti i do 1000 puta, MakeUp Eraser se u prosjeku koristi 2 do 4 godine, što je ogromna ušteda kupcima u usporedbi s jednokratnim potrošnim preparatima, ali i značajan ekološki faktor.


MakeUp Eraser-om možete obrisati baš svu šminku pa čak i vodootpornu, kamuflažnu i kazališnu šminku.
Lansiran je 2013. godine na tržište SAD-a, ubrzo se proširio svijetom i Europom, a od sada je dostupan i u Hrvatskoj.


Radi se o ekološkom proizvodu, hipoalergen je i dermatološki odobren. Ovaj vrhunski proizvod koji olakšava život trenutačno je dostupan po cijeni od 160 kn na webshopu: https://www.promitto-trade.hr/makeup-eraser.

 ceerving ceerving

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location