Username *
Password *
Remember Me

- Snaga gline i njezina svojstva već su stoljećima prepoznata i koriste se kao prirodno sredstvo za njegu lica i tijela. Glina sadrži vrijedne minerale, te poput spužve, upija nečistoću, ostavljajući kožu čistom, glatkom i mekom na dodir bez isušivanja i osjećaja zatezanja – objavila je danas Nivea, najavljujući Clay fresh gelove za tuširanje u kombinaciji sa cvjetnim notama kao što su hibiskus, citrusi, limeta, đumbir i bosiljak!

NIVEA Clay Fresh Blue Agave Lavender


- Bijela glina koja se nalazi u novim gelovima za tuširanje smatra se posebno blagotvornom za kožu, a zahvaljujući njoj u ovoj inovativnoj kremastoj formuli nastaje bogata pjena njegujućeg učinka za vašu kožu. Osim gline koja će dubinski očistiti vašu kožu, novi Nivea Clay Fresh gelovi za tuširanje očarat će vas mirisnim kombinacijama inspiriranim prirodom kako bi vaša koža nakon tuširanja bila svježa i senzualna - .

NIVEA Clay Fresh Blue Agave LavenderNIVEA Clay Fresh Blue Agave LavenderNIVEA Clay Fresh Blue Agave LavenderNIVEA Clay Fresh Blue Agave LavenderNIVEA Clay Fresh Blue Agave Lavender