Username *
Password *
Remember Me

Nova generacija anti-age linije bazira se na otkriću Biothermovih laboratorija da je čak 80 posto znakova starenja posljedica vanjskih faktora, te iznimno kvalitetnim ekstraktima algi i vodenog planktona. Radi se o anti-aging serumu i dnevnoj kremi sa zaštitnim faktorom 15 za normalnu i suhu kožu.

open

SASTOJCI:
1
Aphanizomenon flos-aquae – alga koja obnavlja kožu
Samoobnavljajuća, proteinima bogata alga bila je ključna za evoluciju vrsta od njezine pojave prije otprilike 3,5 milijardi godina. Riječ je o prvom fotosintetskom organizmu koji proizvodi neophodan atmosferski kisik. Potiče stvaranje retionida i utječe na brže obnavljanje kože.

2
Laminaria ochroleuca - učvršćuje kožu
Stanične stjenke ove alge posjeduju snažnu mehaničku otpornost za obranu protiv raznih oblika stresa. Pomaže pri održavanju ravnoteže i omogućuje stanicama da očuvaju cjelovitost čak i pod stresom. Djelovanje na kožu: potiče sintezu ključnih komponenata dermisa, odnosno agensa koji učvršćuju kožu: kolagena, glikozaminoglikana, proteoglikana*.

3
Čisti termalni plankton Vitreoscilla filiformis – učvršćuje i hrani kožu
Njegovih 35 hranjivih tvari, proteina, vitamina, aminokiselina, ugljikohidrata, lipida i elemenata u tragovima pomažu pri oživljavanju vitalnih funkcija kože od ključne važnosti za zdravlje.
Djelovanje na kožu: njegova se učinkovitost reflektira u ekspresiji enzima ključnog za obranu od oksidacije, te u zaštiti dermisa od propadanja, zaštitom od nastanka oštećenih stanica.


22 crs cr

LINIJA

Serum
S visokom koncentracijom ekstrakata algi i planktona, ovaj hranjivi, zlatno-nijansirani prozirni gel prošaran je reflektirajućim sedefnim česticama koje koži u trenu pružaju zdravi sjaj. Zahvaljujući izuzetnim penetracijskim svojstvima, njegova svježa, vodenasta tekstura stapa se u kožu, ostavljajući hidratizirajući sloj na njezinoj površini.
CIJENA: 50 ml, 612 kn; 30 ml, 465 kn

Krema
Ova raskošna krema nježno se upija u kožu, ostavljajući svjež i ugodan hidratantni sloj i osjećaj dubinske hidratacije, sa zaštitom od UVA/UVB zraka.
CIJENA: 520 kn

MIRIS
Svježe gornje ozonske note podsjećaju na vodena staništa aktivnih molekula koje sadrži. U samom se srcu metalne note stapaju u akorde nalik na lotos, dok cvjetne note s daškom mošusa čine bazu.

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

amber

Lijepa Amber Valletta zaštitno je lice linije Blue Therapy. Ova tridesetosmogodišnja glumica i model utjelovljenje je snažne i samouvjerene žene koja ispunjava svoje ambicije i zagovara ono u što vjeruje, a to je moć prirode.