Username *
Password *
Remember Me

- Po prvi put, mikrofluidnatehnologija – koja se već upotrebljava u izradi proizvoda za njegu kože i mirisa – koristi svoju čaroliju u vodenasto svježoj boji s iznimnim efektom gole kože. Les Beiges Water Fresh Tint je novi make-up proizvod koji poboljšava prirodnu ljepotu žene. Nosi se kao suptilna i neprimjetna druga koža – objašnjava Lucia Pica, globalna Chanel kreativna dizajnerica za make-up i boju, u suradnji sa Studijom za make-up kreacije i Istraživanjima.

chanel LES BEIGES WATER FRESH TINT2

Njezina svježa, vodenasta i ultrafina tekstura sjedinjuje se s prirodnom ljepotom kože za prirodan i svjetlom obasjan rezultat makeupa - izjavljuje Lucia Pica.

Tehnologija za više jednostavnosti
Patentirani postupak mikrofluidike omogućuje da se ograniči broj sastojaka i u jedinstvenu formulu bez emulgatora ujedine vodenasto vodotopivo stanje i stanje topivo u ulju. Kao rezultat, mnoštvo mikro kapljica ulja u finoj i hlapivoj ovojnici, ispunjenih čistim pigmentima, pluta u prozirnom i želatinastom vodenom stanju.

chanel LES BEIGES WATER FRESH TINT2

U dodiru s kožom, njegova želatinasta tekstura oslobađa hidrirajuća sredstva: biljni glicerin i ekstrakt tamarinda. Koži daje visok postotak vode za intenzivan i trenutačan osjećaj svježine. Zatim se voda isparava i ustupa mjesto finim uljima s mirisom koji je inspiriran nerolijem za prekrasan osjećaj ugodnosti. Kada se rasprskavaju, mikro-kapljice se tope na koži, oslobađajući pigmente koji se sjedinjuju s tenom.

 chanel LES BEIGES WATER FRESH TINT

Nanošenje kistom
Pritiskom na pumpicu oslobađa se proizvod, čija dva tanja - vodeno i uljno - ostaju odvojena. Kada se nanesu kistom, ona se stapaju, što uzrokuje rasprskavanje mikro-kapljica.

Les Beiges Water Fresh Tint dolazi u šest nijansi: svjetlo, srednje svijetlo, srednje, srednje plus, tamnije/duboko svjetlo i tamno/duboko.

 chanel LES BEIGES 2019