Username *
Password *
Remember Me

Naravno da smo opsjednuti ujednačenim tenom, a uzor su već "stoljećima" blijede Koreanke! Vladarice beauty scene imaju svoje trikove koje zapravo i nije teško pratiti… Naravno, njihova je ponuda whitening formula izuzetna, a osim toga, mi smo više na suncu, volimo glumiti guštere i pržiti se. One to ne rade, što je zapravo jedan od prvih uvjeta da imamo lijepi, porculanski ten. Znači, prvo nabavi kremu sa SPF. Idemo dalje.

IMG 4541

1. Masaža lica vrućom vodom ili parom
Koreanke obožavaju skoknuti u kliniku na brzinsku masažu lica parom. Mi si doma možemo fejkati ovaj tretman pod vrućim tušem! Svaka masaža, pa i ova, pojačava cirkulaciju lica. Za pojačanje, koristite ulje koje olakšava masažu lica, a i daje dodatnu hidrataciju.

2. Piling rukavicom namočenom u vruću vodu
Iako kod nas bolju prođu imaju klasične piling formule, frotiraste rukavice ipak su dostupne. Očito su masaže mega važne za ljepotu, pa zašto ne koristiti i tekstil! Naravno, masiramo prema gore, kružnim pokretima.

 

3. Maska od gline.
Glina snažno detoksicira kožu, stoga je i ovaj tretman jedan od onih koje treba uvrstiti u beauty rutinu – barem jednom tjedno!

4. Bluranje za HD efekt lica.
Radi se o triku koji koristi više korektivnih krema, pudera, podloga, korektora… koji kožu čine super-ujednačenom. Puder s jastučićem ovdje ulaze u priču, jer je lako manipulirati teksturom, gustoćom i slojevima.

 

5. Essence.
Esencije su blage, slične tonerima, daju izuzetnu, dugotrajnu vlagu.

6. Nakon esencije ide serum.
Serum je sljedeći korak. Naravno, ništa ovdje nije jednostavno, ali vrijedi! Serum je super-koncentrirana formula koja radi čuda. I na kraju – sloj hidratizirajuće kreme.

7. Ulje za usne.
Ok, ne mora biti za usne, dobro će biti i ono za lice. Usne su osjetljive, tanašne, stoga je dobro dodatno ih hidratizirati. Naročito ako voliš matirane ruževe!

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location