Username *
Password *
Remember Me

Poznata švedska kozmetika uvela je zanimljive novitete čija je uloga briga o borama, njihovo zaustavljanje i „brisanje“, ali i svakodnevna dnevna i noćna njega. Radi se o serumu s ekstraktima soje, kremi za izbjeljivanje i tekućem puderu.

serum
Time Reversing SkinGenist dnevni i noćni serum
Eksluzivna ponuda novog kataloga je serum koji pruža revitalizaciju kože za intenzivno umanjenje bora. Ovaj tretman sadrži iznimno hranjivi anti-ageing sastojak iz soje koji djeluje na genetskoj razini, u kapsulama, kako bi djelovao na dublje slojeve kože. Dokazano djeluje na sve potrebe zrele kože, uljepšava i naglašava prirodni tonus, te umanjuje fine linije i bore u samo dva tjedna.
CIJENA: 99,90 kn

nocna white
Bioclinic aktivna noćna krema za izbjeljivanje kože
Idealna za jesen i zimu, kad nas sunce slabije grije, ova je krema inspirirana otkrićima estetske medicine. Nakon tri godine istraživanja, Oriflame nudi novi proizvod koji umanjuje hiperpigmentaciju i ujednačava ten. Radi se o koncentriranoj kremi koja umanjuje pigmentaciju na staničnoj razini. Budući da hiperpigmentaciju uzrokuje prekomjerna proizvodnja melanina u koži, Bioclinic sadrži Tone-Down tehnologiju koja poboljšava čistoću kože i izbjeljuje mrlje. Svjetlije postaju nakon 8 tjedana svakodnevne upotrebe.
CIJENA: 159,90 kn

puder cr
EverLasting tekući puder

Radi se o prvom dugotrajnom puderu s kompleksom za obnavljanje kože. Razvijen je u Oriflameovom Institutu za istraživanje kože i ima dokazano dvostruko anti-ageing djelovanje, kako na površini kože tako i unutar epiderme. Postojan je i do 24 sata, pruža ugodan osjećaj na koži, dajući joj baršunasto gladak osjećaj. U ponudi je 6 nijansi.
CIJENA: 44,90 kn

GDJE KUPITI: Kataloška prodaja Oriflame

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location