Username *
Password *
Remember Me

Finiš nas često muči – iako su SPF kreme posljednjih godina smanjile svoju bjelinu, nerijetko je tu mastan finiš koji na kraju ne odgovara koži lica, a ni tijela… Stručnjaci La Roche-Posaya žele tome stati na kraj pa su osmislili inteligentne polimere koji smanjuju „masnoću“ kreme.

Olivia Palermo Grazia Italy Cover Photoshoot06
Olivia Palermo // Grazia Italy // foto Caleb & Gladys // styling Aleksandra Markovic

 

- Inteligentni polimeri u Intelimer tehnologiji reorganiziraju vodu i molekule ulja kako bi koegzistirali u harmoniji. Na taj je način uljni dio formule zatočen unutar polukristalizirane strukture. Rezultat toga je ujednačeno razmazivanje i potpunija zaštita te manje mastan finiš - objavljeno je povodom predstavljanja kreme Anthelios Shaka Fluid.

Krema košta 133 kn.

Anthelios cr cr

 Anthelios cr cr

Anthelios Shaka Fluid zaštitni je proizvod širokog spektra za upotrebu tijekom cijele godine, a prve su ga priliku imale isprobati i mame blogerice Nevena Rendeli Vejzović, Lea Biljman Lipar i Ana Vladušić i to na Lošinju gdje su se održavali Euromelanoma besplatni pregledi madeža pod vodstvom prof. dr. sc. Mirne Šitum.

Prof. dr. sc. Mirna Šitum objasnila je važnost pregleda svih promjena na koži i dala savjete kako se pravilno zaštiti od sunca. Ono što možete napraviti već danas je ne izlagati se suncu kada je ono najjače (između 10 i 16 sati), skloniti se u hlad te koristiti zaštitu kremu prilagođenu svojem tipu kože.