SUNSCREEN_info // koliko vitamina D proizvodi koža za POLA SATA SUNČANJA?

  - Jeste li znali da tijekom 30-minutnog izlaganja suncu koža proizvodi onoliko vitamina D koliko možeš naći u 200 čaša mlijeka? – pita Avon. - Sunce omogućuje sintezu vitamina D koji nas, između ostalog, štiti i od omekšavanja kostiju i osteoporoze te podiže raspoloženje – poručuje nam Avon i ujedno predlaže idealne formule za zaštitu kože, koje će nam omogućiti bezbrižno sunčanje.

  AvonCare SUN body


  Tko ne sanja o predivnom zlatnom tenu? Međutim, sunce nije uvijek sigurno. Zlouporaba sunca i manjak pravilne zaštite vrlo su opasni. Mogu uzrokovati opekline, alergiju, slabljenje imunološkog sustava, pa čak i melanom. Štoviše, pretjerano sunčanje ubrzava i starenje kože. Ne zaboravite da nam sunce može biti prijatelj ako u njemu uživamo razumno.

  AvonCare SUN body
  Vedrana Linardić

  Zlatni ten daju nam nježna, mirisna ulja sa šljokicama i razni pekmezi, kao što je onaj Mrkva od Olivala. Ova je formula ujedno bila tražena na Olivalovom ljetnom partyju neki dan u Opatiji. -  Osim svima omiljenih Sun Milk mlijeka za zaštitu kože i sada već ultra popularne SUPER Mrkve, kao zvijezda večeri nametnuli su se proizvodi iz linije Sun Oilé – objavio je hrvatski beauty brend. Osim faktora 10 i 30, Sun Oilé nudi i visoki SPF 50 te koži daje ujednačen ten i dodatnu hidrataciju. 

   AvonCare SUN bodyAvonCare SUN bodyAvonCare SUN bodyAvonCare SUN body