Username *
Password *
Remember Me

Što smo starije, to našem licu sve bolje pristaju svijetli tonovi kose. Ne, nije nužno postati plavuša, ali sve više žena teži blagim i toplim nijansama kose. Tamna kosa crte lica čini oštrijima, pa je dobro omekšati izgled laganim i svjetlijim pramenovima. Samo par tonova svjetlije boje dati će vašem licu dozu nježnosti!

Kako biste zaštitile kosu, nipošto nemojte te velike zahvate bojom raditi kod kuće. Kosu nijansiramo u svjetlije, a to od nas frizera traži posebnu pažnju rukovanjem velikim koncentratima hidrogena.

Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

 Madewell Late Summer 2019 Lookbook05
MADEWELL

Uvijek savjetujem postepeno svijetljenje, ono je blago za kosu te izgleda prirodnije i ljepše. Ako ste jako tamni, ne forsirajte odmah u prvom tretmanu željenu svijetlu nijansu. Polako i postepeno doći ćete do cilja, a kosa će vam ostati lijepa i njegovana.

Tu su i famozne sijede lasi koje se pojavljuju sve ranije. Odlaskom na svijetlije nijanse neutralizirat ćemo postojanje sijede lasi, ona će se uklopiti u light pramenove koji trebaju biti napravljeni tanko i srednje gusto.

Kod ovako velikih promjena kosu njegujemo i formulama koje miješamo s bojom ili izbjeljivačem. Posebnu njegu obojanoj kosi predlažem i za doma, kako bi boja bila lijepa i postojana, a kosa lijepa i zdrava. 

 Madewell Late Summer 2019 Lookbook05
MADEWELL