SUNSCREEN_info // koja je tvoja – osjetljiva, zrela ili koža sklona AKNAMA?

  Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène ponose se svojom ekspertizom kada je riječ o razumijevanju potreba svake, pa i najosjetljivije kože – objavio je brend koji predlaže njegu na suncu, ovisno o tipu kože.

  17 img FLUIDEmineral 7514


  NETOLERANTNA I OSJETLJIVA KOŽA


  Svjetla, sklona opeklinama, pokazuje znakove alergije na kemijske filtere i parfeme te se na najmanji podražaj pecka, ljušti se i svrbi.

  17 img FLUIDEmineral 7514


  Eau Thermale Avène Mineralni fluid SPF 50+ pruža vrlo visoku UVB-UVA zaštitu zasnovanu na ekskluzivnoj kombinaciji fotoprotektivnih filtera, čija je formula prilagođena netolerantnoj i alergijama sklonoj koži lica budući da ne sadrži kemijske filtere ni parfeme. Fluid je vodootporan te je lagane teksture koja pruža hidraciju osjetljivoj i netolerantnoj koži.

  17 img FLUIDEmineral 7514


  Snažan antioksidans pre-tokoferil pruža zaštitu od negativnog djelovanja slobodnih radikala, dok Avène termalna izvorska voda umiruje i djeluje anti-iritirajuće te ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži. Mineralni fluid dostupan je i u toniranoj varijanti, koja uz već navedene dobrobiti osigurava i ujednačavanje tena za preplanuli izgled kože.

   

   


  PROBLEMATIČNA KOŽA SKLONA AKNAMA


  Sunce isušuje kožu, pa žlijezde lojnice povećano luče sebum, a pritom prirodna obrana kože od UV zračenja stvara više melanina koji zatamnjuje ožiljke od akni te uzrokuje zadebljanje rožnatog dijela površinskog sloja kože.
  Dermatološki laboratoriji Avène razvili su Cleanance emulziju za zaštitu od sunca SPF 50+.

  Ta hidratantna i matirajuća emulzija njeguje masnu kožu sklonu nepravilnostima pružajući istovremeno i vrlo visoku zaštitu od štetnog UVA i UVB zračenja zahvaljujući Sunsitive Protection kombinaciji djelatnih sastojaka, koji su rezultat rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre.

  17 img FLUIDEmineral 7514


  Antioksidacijski kompleks (pre-tokoferil + pro-taurin) pruža cjelovitu staničnu zaštitu od oksidativnog stresa, dok cink glukonat djeluje protuupalno.


  Monolaurin je zadužen za reguliranje lučenja sebuma, dok Avéne termalna izvorska voda dodatno umiruje kožu. „Dry touch“ vodootporna tekstura jamči trenutno upijanje i matirajući učinak te ne ostavlja bijeli trag na koži. Proizvod je fotostabilan te ne sadrži silikone, alkohol i parabene.

   


  ZRELA KOŽA


  Foto-starenje je najopasniji vanjski čimbenik budući da u starenju kože utječe sa čak 90 posto, no taj je negativni utjecaj lako ograničiti prevencijom.


  Eau Thermale Anti-aging zaštita od sunca SPF 50+ svoju učinkovitost u preveniranju foto-starenja duguje anti-aging djelatnom sastojku AscofillineTM te ekskluzivnoj kombinaciji fotoprotektivnih filtera Sunsitive protection.

  17 img FLUIDEmineral 7514


  Rezultat rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre, osigurava vrlo visoku zaštitu od širokog spektra UVA-UVB zraka (i dugih i kratkih zraka) s minimalnim brojem fotostabilnih zaštitnih filtera.
  Snažni antioksidans pre-tokoferil pruža zaštitu od negativnog djelovanja slobodnih radikala, a Avène termalna izvorska voda umiruje i djeluje antiiritirajuće te ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.  AFTER-SUN


  Eau Thermale Avène Obnavljajući kremasti gel nakon sunčanja umiruje i hidrira kožu te potiče obnovu njezine zaštitne barijere.

  17 img FLUIDEmineral 7514


  To mu omogućuje snažan antioksidans pre-tokoferil koji pruža zaštitu od negativnog učinka slobodnih radikala te Avene termalna izvorska voda s umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim učinkom.
  Eau Thermale Avène Obnavljajući kremasti gel poslije sunčanja nježnog je mirisa, lagane i nemasne teksture, pruža osjećaj svježine te se brzo se upija i posebno je ugodan za primjenu na licu i tijelu djece i odraslih.

  17 img FLUIDEmineral 751417 img FLUIDEmineral 751417 img FLUIDEmineral 7514