SKIN_upgrade // 2 formule za ljetnu njegu kože sklone ALERGIJAMA

  Za osjetljivu kožu ovi su dani poseban izazov – svakodnevicu će olakšati idealna kombinacija proizvoda za pranje kože i zaštitu od sunca. Cetaphil Restoraderm hidratantni sindet za pranje tijela omogućuje dugotrajnu hidrataciju i nježno čišćenje bez sapuna, a Daylong Sensitive gel-krema sa zaštitnim faktorom 30 štiti osjetljivu kožu od sunčeva zračenja i pritom je hrani te dodatno njeguje.

  Daylong i Cetaphil cr

  Oba proizvoda namijenjena su osjetljivoj koži sklonoj alergijama i odlično rješavaju probleme isušivanja kože izazvanog pojačanim znojenjem i štetnim UV zračenjem tijekom ljetnih visokih temperatura.

  Cetaphil Restoraderm sindet (295 ml/155,55 kn) posebno je prilagođen koži sklonoj atopiji i dugotrajno hidratizira kožu koristeći Miracare tehnologiju.

  Nježno čisti kožu, obnoviti njezin epidermalni sloj i umiriti svrbež. Riječ je o tako nježnom hipoalergenom proizvodu da ga mogu koristiti i bebe od trećeg mjeseca starosti.

  Posebna formula za zaštitu od sunca Daylong Sensitive gel-krema SPF 30 (100 ml/147,77 kn; 150 ml/197,777 kn) ne sadrži ulja te nježno i učinkovito štiti masnu i osjetljivu kožu pružajući joj jedinstveno lagan osjećaj. Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove.