Ana's TIPS & TRICKS // obnova kose nakon mora u 3 KORAKA! (plus proteini)

  Povratak s mora ujedno je vapaj kose za dobrom dozom njege – suha je, ispucana i djeluje neuredno. Tri su koraka koje predlažem:
  1. dubinska njega,
  2. šišanje
  3. osvježenje boje.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Cara Delevingne Marie Claire Cover Photoshoot06
  Cara Delevingne // Marie Claire US‘ September 2019 // foto Thomas Whiteside // Stylist J. Errico


  Posebno ističem njegu – danas imamo niz proizvoda i formula koje su nam dostupne i za kućnu njegu, ako ne znate kako i što izabrati, predlažem da pitate svog frizera ili neku drugu stručnu osobu koja se bavi njegom kose. Iako je određeni preparat dobar, možda nije dobar za vašu kosu!

  Često klijenticama predlažem suha ulja za kosu makadamija i argan koja mogu koristiti na dnevnoj bazi. Ako ne znate što birati za svaki dan, predlažem ova suha ulja jer imaju izuzetno pozitivan utjecaj na zdravlje i ljepotu svakog tipa kose.

  Druga stvar su proteini – oni su važan sastav kose, no dolaze i u preparatima za njegu.
  Proteini ujedno utječu na strukturu kose, pružaju vlasi potrebnu snagu i elastičnost.

  Novi svijet profesionalnih tretmana specifičnim koracima omogućuje nama frizerima da vam ponudimo koncentriranu terapiju za kosu, s odmah vidljivim rezultatima.

  Protein repair booster je najsuvremenije koncentrirano obnavljanje kose obogaćeno proteinima i aminkoselinama koje koristimo u kombinaciji s ampulama koje prilagođavamo tipu kose, bila ona dehidrirana, obojana ili izbjeljena. Miješajući te dvije supstance dobivamo proteinski šlag koji popravlja svaki nedostatak na kosi.

  Odvojite malo vremena i vratite kosi ljepotu!

   Cara Delevingne Marie Claire Cover Photoshoot06
  Cara Delevingne // Marie Claire US‘ September 2019 // Thomas Whiteside // Stylist J. Errico