Username *
Password *
Remember Me

Svakodnevni slobodni radikali uzrokuju oksidativni stres kože, ubrzavaju preuranjeno starenje i čine kožu sivom i umornom. - Inovacija iz Eucerina - Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog vitamina C - posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i neželjenih prvih znakova starenja. Brzo upijajući booster ispunjava bore i pruža koži zaglađeniji, svježiji i blistaviji izgled – objavio je danas Eucerin.

ECN2 VitaminC tisak cr


Vitamin C snažan je antioksidant u borbi protiv slobodnih radikala i jačanju vlastitog obrambenog sustava kože. Neophodan je za proizvodnju kolagena u stanicama kože te odgađanju znakova starenja. Čisti vitamin C je najučinkovitiji svježe aktiviran.

Formula je dodatno obogaćena niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A koji djeluju zajedno s vitaminom C. Niskomolekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim slojevima kože dok licochalcon A neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetski vidljivom svjetlošću HEVIS.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože te klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore.

ECN2 VitaminC tisak cr 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location