Username *
Password *
Remember Me

Volumen je cool na sakou, kaputu, ali i na licu – jer na faci nam se smanjuje s godinama, naročito ako nema dovoljno potkožnog masnog tkiva. Hijaluronske je sve manje pa koža kao da curi prema dolje, naravno. Kako bi barem malo vratili ovaj voluminozan, mladi izgled kože lica, L’Oréal Paris laboratoriji predložili su nove hijaluronske formule za vraćanje volumena: - ampule i noćnu masku.

Elise Agee Editorial04
Elise Agee // Marie Claire UK’s October 2019 // foto David Roemer (Atelier Management) // styling Jayne Pickering


1. Revitalft filler ampule su zapravo formula s visokokoncentriranim aktivnim sastojcima za njegu kože. Hijaluronska kiselina pomaže u intenzivnoj obnovi volumena te koža izgleda pomlađeno i glatko. Hranjivi sastojak vitamin B5 s umirujućim svojstvom pomaže u revitalizaciji kože. Vidljivo obnovljen volumen lica uz intenzivnu hidrataciju 6 ključnih zona nakon 7 ampula.

2. Revitalift filler hijaluronsku noćna maska sadrži stotine perlica s hijaluronskom kiselinom. Nakon primjene, perlice se stapaju s gelom na površini kože stvarajući masku kako bi se hijaluronska kiselina raširila po površini kože. Formula prodire kroz epidermis za maksimalno vraćanje volumena koži.

Cijene: ampula 119kn (7 ampula)
Cijena: noćna maska 119,90 kn, drogerije

Loreal Revitalift Filler Hyaluromask 3600523498482 8 Edit

Loreal Revitalift Filler Hyaluromask 3600523498482 8 Edit