Username *
Password *
Remember Me

Vikend je idealan za beauty rituale. Otvorite hladnjak i malo za promjenu, osmislite vlastiti wellness za kosu. Nekoliko svjećica i par kapi finih eteričnih ulja pretvorit će vaš dom u pravu opuštajuću oazu. A u kuhinji potražite sastojke koje ziher dobro poznajete i koristite, a ako ne, ciljano ih nabavite. Složite si masku za kosu koja će je revitalizirati od korijena do vrhova!

Prelaže: Ana Kuštre @ DO ŠMINKE I FRIZURE ZA POL VURE

Anja Rubik Fashion Shoot04
Anja Rubik // Vogue Paris October 2019 // foto Mikael Jansson //styling Emmanuelle Alt


Osnovne namjernice za super njegujuće masku su avokado, maslinovo ili kokosovo ulje, banana, jaje, aloe vera, med... igrajte se i kombinirajte ih.

Avokado je prirodni hidratantni sastojak za sve žedne i dehidrirane kose.

Ulja hrane i jačaju kosu te su savršena baza svake maske koju radite.

Anja Rubik Fashion Shoot04


Banana pojačava elastičnost kose, sprječava lomljenje vrhova, a utječe i na otklanjanje peruti. Jaja su puna proteina i idealna su mehanički i kemijski oštećenu kosu.

Aloe vera sadrži kombinaciju aminokiselina, minerala i vitamina, samo pola šalice bit će dovoljno da obogatite svoju masku savršenim sastojkom koji će kosu nahraniti i učiniti je snažnijom i mekom.

Prvo kosu operite šamponom dva puta, dobro obrišite ručnikom pa nanesite svoju kombinaciju navedenih sastojaka.

Masku ostavite na kosi jedan sat, a ako imate vremena može i duže. Kosu ispirite mlakom vodom, a zadnji mlaz prebacite na hladnu - kosa će biti sjajnija, mekša i nahranjena.

 Anja Rubik Fashion Shoot04Anja Rubik Fashion Shoot04

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location