SKIN_UPgrade // AVON se pridružuje trendu CLEAN kozmetike

  - Slušajući sve veći broj svjesnih i dobro informiranih korisnica, Avon lansira Distillery, liniju veganskih proizvoda za njegu kože – objavio je brend na predstavljanju u HUB Cooltura PUB-u. - Formulirani su od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka. Distillery linija za njegu kože predstavlja velik korak za Avon: rezultat je višegodišnjeg istraživanja kako bi se postigla konkurentna vrijednost najučinkovitije čiste kolekcije ljepote dostupne na tržištu - .

  Avon Distillery event zeleni otok


  Formule nemaju sastojke životinjskog porijekla, alkohole, miris, umjetne boje niti kemijske filtere za sunce, esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka.

  Svaki proizvod sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima.

  Tri proizvoda iz kolekcije formulirani su 100% bez vode: Clean Break balzam za čišćenje sadrži i 70% čisto prešano ulje marelice, Purify obnavljajuće ulje za lice raskošno je svileno ulje za pročišćavanje i trenutno obnavljanje kože s mješavinom čistih aktivnih sastojaka rađenom po mjeri „custom made“ - ulje jojobe, fitol, vitamin E, te C-Shot svilenkasti prah 100% vitamina C koji se dodaje u serum ili hidratantnu kremu za trenutno djelovanje.

  Avon Distillery event zeleni otok


  Sve Distillery proizvode možete isprobati u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 gdje je za sve on-line Distillery narudžbe u periodu od 22- 29. 10. u butiku pripremljena i posebna motivacija: popust od čak 30%!

  Avon Distillery event zeleni otokAvon Distillery event zeleni otok