Username *
Password *
Remember Me

Kiehl's je jedan od onih brendova koji imaju predivna pakiranja, a svaki Božić potrude se osmisliti nešto super-posebno: Novi adventski kalendar potpisuje umjetnica Janine Rewell.

kiehls advent

- Počastite sebe ili osobu do koje vam je stalo s Kiehl's adventskim kalendarom koji skriva 24 omiljene Kiehl's formule. Na ilustracijama ovog limitiranog izdanja je prikazan povratak Mr. Bonesa kući za blagdane, u izvornu Kiehl's ljekarnu u New Yorku – objavio je danas poznati američki brend. Cijena kalendara je 520 kn.

kiehls advent

U dućane im je stigla i Božićna kolekcija, koja se sastoji od 6 proizvoda u limitiranim količinama, a među dostupnim proizvodima nalaze se njihovi klasici poput maslaca za tijelo Crème de Corps, ulja za lice Midnight Recovery Concentrate, balzama za usne Butterstick Lip Treatment, kreme za lice Ultra Facial Cream, mirisnog sapuna za tijelo i tonera Calendula Herbal-Extract Toner.

Janine Rewell finska je dizajnerica koja živi i radi u Helsinkiju. Njezin je rad inspiriran apstraktnim oblicima i fantastičnim životinjskim kraljevstvom.

 kiehls adventkiehls adventkiehls advent

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location