Username *
Password *
Remember Me

Hijaluronska kiselina je molekula koja je sastavni dio stanica kože, a snažno djeluje kod privlačenja molekula vode, usporavanja starenja i stvaranja bora. Već se u drugoj polovici dvadesetih godina smanjuje prirodna proizvodnja hijaluronske kiseline, a koža postaje podložna stvaranju novih bora. Specijalistica dermatovenerologije, dr. med. Željana Bolanča preporučuje korištenje krema i seruma koji sadrže hijaluronsku kiselinu kako bi koža (p)ostala svježa i hidratizirana – objavio je danas La Roche-Posay.

hyaluronic

Koji su putevi hijaluronske?

Molekule velike molekularne mase zadržavaju se na površini kože, zaglađuju ju te sprječavaju isušivanje.
Molekule srednje molekularne mase privlače na sebe vodu iz tijela i bubre, čineći kožu elastičnom, a njenu teksturu nježnom.
Molekule niske molekularna mase prodiru najdublje u epidermis, popunjavaju bore i održavaju čvrstoću tkiva.

hyaluronic

Formula Hyalu B5 proizvoda sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline; madecassoside i vitamin B5 koji popunjavaju bore, potiču obnovu stanica kože, potiču stvaranje kolagena i vraćaju koži punoću. Osim ovih sastojaka, ovaj serum sadrži i termalnu vodu La Roche-Posay koja služi za obnavljanje barijere kože, smiruje osjetljivost kože i sprječava djelovanje slobodnih radikala koji utječu na starenje kože.

Serum HYALU B5 sadrži hijaluronsku kiselinu visoke i niske molekularne težine. Hijaluronska kiselina popunjava bore i tanke linije i čini kožu ujednačenom, sjajnom i glatkom te otpornom na negativne vanjske čimbenike. Hyalu B5 sadrži Vitamin B5 poznat kao i Pantenol, spoj koji sve češće sadržavaju proizvodi protiv starenja, a potiče stvaranje kolagena. Madecassoside je sastojak koji smanjuje osjetljivost kože, ubrzava njenu obnovu i djeluje kao antioksidans.

Ovaj inovativni serum je teksture svježeg hidratantnog vodenastog gela i nalazi se u plavoj bočici, a dostupan je u ljekarnama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 258,50 kuna.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location