Username *
Password *
Remember Me

Koža je jedan od naših najvažnijih organa i sa savršenim omjerom vode, masnoća i prirodnih čimbenika zadržavanja vlage (NMF), štiti nas od okoline, oblikuje naš izgled i omogućuje osjet dodira. Kada je omjer narušen, koža može postati gruba, crvena, osjetljiva, suha te sklona iritacijama – objasnili su stručnjaci iz Eucerina.

 KV montaza web cr

1. Pridjev "suha" koristi se za opisivanje tipa kože koji proizvodi manje sebuma od normalne kože. Zbog nedostatka sebuma suha koža ima manjak lipida koji su joj potrebni da zadrži vlagu i izgradi zaštitni štit protiv vanjskih utjecaja.

2. Ovisno o težini suhoće, koža može biti zategnuta, gruba i/ili sklona svrbežu, prhutanju i crvenilu. Simptomi suhe kože su neugodni i potrebno ih je posebno tretirati jer mogu negativno utjecati na svakodnevnu rutinu, prouzročiti psihološki stres i onemogućiti svakodnevne male radosti kao što je uživanje u prvim zrakama sunca ili boravak na otvorenom.

KV montaza web cr

Eucerin UreaRepair PLUS
Linija njege za suhu kožu klinički dokazano nadopunjuje lipide i vlagu za trenutno olakšanje i odgodu simptoma suhe kože sljedećih 48 sati.
Ključni sastojak, ureja, poboljšava prirodni piling kože te čini površinu suhe kože mekom. Formula je obogaćena i dodatnim prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage koji rade uz ureju kako bi poboljšali sposobnost vezanja vode za kožu i povećali količinu hidratacije.
Lipidi kao što je ceramid dokazano pomažu u obnovi i regeneraciji prirodne barijere kože, zadržavanju vlage i sprječavanju suhoće. Svi sastojci u formuli ove linije njege rade zajedno kako bi koža postala otpornija i zaštićena od suhoće.
Linija sadrži sredstvo za čišćenje, losione za tijelo, kreme (uključujući proizvode za njegu ruku i nogu) i intenzivni tretman s različitim koncentracijama ureje, koja se primjenjuje ovisno o težini suhoće kože.