Username *
Password *
Remember Me

Njega kože zimi se svodi na konkretne, specijalizirane formule koje će se pobrinuti za dubinsku hidrataciju. Olival je sinoć u zagrebačkom Kaptolu predstavio takav jedan proizvod, novi Professional eliksir na bazi ulja.

Omega eliksir 1

Skvalan, ulje chia sjemenki, sjemenki kupine, avokada i noćurka, ulja su koja obiluju vrijednim omega masnim kiselinama koje su iznimno važne, kako za organizam tako i za kožu, i to posebno tijekom ovih zimskih mjeseci. Naime, esencijalne omega 3 i omega 6 masne kiseline imaju važnu ulogu u stvaranju lipida u koži. One jačaju stjenke kapilara, a time i otpornost same kože i sposobnost da se izbori protiv vanjskih utjecaja kao što su sunce, vjetar, smog i niske temperature. Osim toga, zahvaljujući omega masnim kiselinama, vaša će koža biti dubinski nahranjena, a ublažit će i suhoću, kao i druge moguće nadražaje - objavio je Olival. 

Formula je prozvana eliksirom radi prirodnih, hranjivih ulja koja odgovaraju svim tipovima kože.

Omega masne kiseline koje sadrži Omega eliksir umiruju i vlaže kožu na način da vlaga ostaje „zaključana“ stvarajući zaštitni sloj koji štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja, a pomažu i kod psorijaze, akni i sličnih upalnih stanja. Iako ne mogu pobijediti moćnu prirodu i zaustaviti biološko starenje, omega kiseline mogu umanjiti znakove tzv. fotostarenja zbog pretjeranog izlaganja štetnom UV zračenju, bore i tamne mrlje, kao glavne neprijatelje lijepog i njegovanog izgleda - objavio je Olival.

 

Omega eliksir 1
Cijena: 139,90 kn

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location