Username *
Password *
Remember Me

Poznati svjetski beauty brend napravio je iskorak na području personalizirane kozmetike: - Clinique vam sada omogućava da u potpunosti kontrolirate i stvorite savršenu hidratantnu kremu za vaš tip i brigu kože. Kada je riječ o njezi vaše kože, sada imate izbor prilagoditi, a ne praviti kompromise. Došlo je novo doba personalizacije. Alergijski testirano, 100% bez mirisa. Bez parabena. Bez ftalata. Bez mirisa – objavio je danas brend novitet Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-gel. Uveli su i veliku novost – po prvi puta imaju lice brenda, a to je Emilia Clarke.

 1FuAAqWw

Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-gel je osvježavajući 8-satni, bez uljni lagani gel koji se trenutno transformira u prozračnu boju.
o Transformirajuća Tint Release tehnologija sadrži inkapsulirane obojene pigmente za zdrav, prirodan i ujednačen izgled za sve tonove kože.
o Prozračni pigmenti koje raznosi svjetlost ujednačuje vaš ton kože.
o Trenutno pruža osvježavajuću hidrataciju u kombinaciji s hidratatorima poput hijaluronske kiseline i glicerina.
o Pruža 8 sati hidratacije bez ulja.
o Smanjuje vidljivost pora.
Tip kože: Za sve tipove kože (1, 2, 3, 4). Dodatak boje: kako biste odredili hoće li će BB-Gel pružiti odgovarajuću boju, iskoristite print kamuflaže na bočici. Ona predstavlja najsvjetlije i najtamnije tonove pogodne za ovu formulu.
Način korištenja: kombinirajte BB-Gel bazu s aktivnim spremnikom koncentrata po izboru. Nanesite na lice i vrat i dobro razmažite.

1FuAAqWw1FuAAqWw1FuAAqWw

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location