Username *
Password *
Remember Me

Kiehl's i Avene ovaj tjedan imaju zanimljive novitete – prvi donosi ulje za lice s uljem konoplje, a drugi je razvio liniju koja se aktivnim sastojcima i formulacijama bori protiv posljedica zagađenog zraka na kožu lica.

 AVENE a oxitive facebook post quarter 2 2019 antioxidant defense serumsmoothing water cream daype

Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène razvili su inovativnu liniju, provitaminsku rutinu protiv prvih bora, oksidativnog stresa i zagađenja.

AVENE a oxitive facebook post quarter 2 2019 antioxidant defense serumsmoothing water cream daype

U novim proizvodima u simbiozi su dva kompleksa, u kombinaciji s Avène termalnom izvorskom vodom: antioksidativni zaštitni kompleks koji se sastoji od provitamina E (pre-tokoferil) i provitamina C (askorbil glukozida) i obnavljajući kompleks koji kombinira provitamin E (pre-tokoferil) i retinaldehid te djeluje tijekom noći tako što obnavlja kvalitetu kože i odgađa prve znakove starenja.
Cijene: serum (30 ml 244,89 kn), dnevna vodena krema za zaglađivanje (30 ml 210,35 kn), noćna piling krema (30 m 247,4 kn), krema za zaglađivanje područja oko očiju (15 ml 181 kn).

AVENE a oxitive facebook post quarter 2 2019 antioxidant defense serumsmoothing water cream daype

Mnogi su iznenađeni što smo odlučili razviti uljnu formulu koja je namijenjena problematičnoj koži ili koži koja je sklona nepravilnostima – objašnjava Roberta Weiss, voditeljica inovacije proizvoda za marku Kiehl’s. – Priča zapravo ima smisla ako uzmete u obzir da ljudi koji imaju ovaj tip problema s kožom često upotrebljavaju proizvode koji su grubi za kožu, stoga ona postaje suha i ljušti se. Kada su naš tim za inovaciju proizvoda i kemičari započeli s istraživanjem sastojaka koji bi pomogli u pronalasku blagog i učinkovitog načina za pomoć ljudima s problemom vidljivog crvenila i nelagode na koži, otkrili su nevjerojatnu ublažavajuću i umirujuću snagu ulja sjemenki konoplje i ulja zelenog origana - .
Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal ulja je 330,00 HRK (30ml)
Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal gela za čišćenje lica je 200,00 HRK (150ml) i 95,00 HRK (75ml)