Username *
Password *
Remember Me

- 75% ljudskog tijela čini voda tako da je hidratacija iznutra, ali i izvana neophodna za normalno funkcioniranje organizma. Naime, i mali nedostatak vode u koži može potaknuti stvaranje bora, a koža može postati beživotna i brže stariti jer gubi elastičnost, a slabi i njeno vezivno tkivo. Oko očiju se mogu stvoriti tamni kolutovi i natečenost, a problem dehidrirane i osjetljive kože može zahvatiti svakoga, neovisno o tipu kože. Dehidrirana koža pati od znatno niže razine vode u gornjim i dubljim epidermalnim slojevima, napeta je i gubi sjaj jer je izgubila prirodnu ravnotežu vode – objavio je danas Eucerin.

ECN Moisture PR KV web cr

 

Predlažu Hyaluron-Filler hidratantni booster, lagani i osvježavajući fluid koji koži pruža vlažnost i povećava hidrataciju do 24 sata. Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda.

U istraživanju se 100% ispitanica složilo da "povećava razinu vlage", kožu "trenutno hidratizira" i čini je "vidljivo zategnutijom". Hidratantni booster prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.

Može se koristiti kao dnevna ili večernja njega.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location