Username *
Password *
Remember Me

Vitamin C jedan je od najznačajnijih antioksidansa u koži, koji joj pomaže da održi svježinu, a jednako je važan i za funkcioniranje cjelokupnog organizma. No, ljudska koža ne može prirodno sintetizirati ovu molekulu, već naš organizam ovise o vanjskim dodacima. 

la roche posay pure vitamin c

Upravo zato se La Roche-Posay ove sezone okreće jednoj od najmoćnijih molekula protiv starenja i „zvijezdi u usponu” industrije kozmetičkih proizvoda, predstavljajući još jednu inovaciju iz svojeg laboratorija: serum PURE VITAMIN C10.


PURE VITAMIN C10 novi je obnavljajući serum protiv bora, koji sadrži čisti vitamin C i pomaže u vraćanju potpunog sjaja kože – i to one najosjetljivije! Ovaj proizvod sada je vaš glavni saveznik u borbi protiv bora, gubitka sjaja i neujednačene teksture kože; ona trenutno postaje mekša, hidratizirana i sjajna, a tanke su linije vidljivo smanjene. Vaša koža je transformirana, a njezina tekstura i ten izgledaju glađe i ujednačenije, kako bi dosegla svoj puni sjaj.

la roche posay pure vitamin c

Osim čistog vitamina C, koji ima važnu ulogu u zadržavanju vlage i povećanju blistavosti, aktivna i optimalna koncentracija sastojaka u serumu PURE VITAMIN C10 uključuje salicilnu kiselinu koja potiče uklanjanje mrtvih stanica kože i neurosensin koji umiruje kožu. Nakon testiranja proizvoda čak 71 posto ispitanika smatra da su se tanke linije smanjile i da im je ton kože blistaviji, 84 posto ističe da proizvod koži pruža zdravi sjaj, a 87 posto njih smatra da je tekstura kože mekanija.

PURE VITAMIN C10 još je jedna od inovativnih formula laboratorija La Roche-Posay koji su usmjereni na borbu protiv znakova starenja – bilo da su oni posljedica staranja kože ili vanjskih utjecaja poput stresa i zagađenja. Tako je prošle godine jedna od vodećih dermatoloških marki na svijetu predstavila serum Hyalu B5 – prvi proizvod marke La Roche-Posay za njegu protiv bora koji minimizira znakove starenja i smanjuje vidljivost bora, pružajući licu svjež i krepak izgled. Pomoću visoke koncentracije dviju vrsta čiste hijaluronske kiseline, vitamina B5, madecassosidea i termalne vode La Roche-Posay, ovaj proizvod omogućuje intenzivno popunjavanje i obnovu kože.