Username *
Password *
Remember Me

Osjetljiva koža sve je češća pojava, kao posljedica njegove dinamike i sveprisutnog stresa. Reakcije poput mrlja, crvenila i suhoće najčešće dovode do ubrzanog starenja i neuglednog izgleda kože.

Eisenberg Paris, svjetski stručnjak za njegu kože, koji spaja znanost i prirodu, svojim je istraživanjem otkrio i patentirao trio-molecular formulu, u kojoj tri molekule djeluju u sinergiji kako bi obnovile kožu, dale joj energiju i opskrbile ju kisikom. Idealan kozmetički preparat koji osjetljivoj koži pruža ujedno i tretman i zaštitu iz francuskog laboratorija stiže bez mirisa, parabena i umjetnih bojila, a do mlade i njegovane kože lica dijeli vas u jednostavna tri koraka.

 EISENBERG Masque Fondant Réparateur

Melt-in Repairing Mask (75 ml/835,00 kn)
Kremasta maska s mekom topljivom teksturom za trenutačno umirujuće i obnavljajuće djelovanje. Trio-Molecular® formula, ekstrakt indijskog tamjana i antioksidantska, protuupalna svojstva koja štite DNK ekstrakta matičnih stanica lista maline osiguravaju obnavljajuće i umirujuće djelovanje. Prirodna ulja avokada i slatkog badema u kombinaciji sa shea maslacem pružaju savršenu ugodu i hidratizaciju osjetljivoj koži, a umirujući rezultati* vidljivi su od prvog nanošenja!

Soothing Repairing Cream ( 50ml/835,00kn)
Nježna dnevno-noćna krema koja hidratizira, štiti, umiruje i smanjuje crvenilo i ujednačuje ton kože. Popravlja oštećenja uzrokovana vanjskim agresijama zahvaljujući antioksidantskim, protuupalnim svojstvima. Trio-Molecular® formula osigurava djelovanje protiv starenja i vidljivo minimizira hrapavost kože.

Anti-Stress Treatment (50 ml/915,00kn)
Noćna krema posebno formulirana za nadraženu i nesavršenu kožu, normalizira i bori se protiv bolesti kože uzrokovanih stresom. Mješavina shea maslaca i bisabolola u ovoj kremi koja se topi pruža savršeni umirujući učinak za zdravu i blistavu kožu ujutro!

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr.

 EISENBERG Masque Fondant RéparateurEISENBERG Masque Fondant Réparateur