BABY_info // najnježnija njega za mališane s mirisom NARANČE

  Rođenje Gabriela, najmlađeg člana obitelji Greyl, sina Caroline, direktorice brenda i njezinog muža Toma Brooksa, direktora istraživanja i razvoja (unuka Leonor i Jean-Marie Greyl), povod je kreiranja novog, posve nježnog proizvoda.

  2jbmqZkQ

  Ideja o kompaktnoj pjeni već je neko vrijeme postojala u laboratoriju Leonor Greyl, ali njezino formuliranje s prirodnim sastojcima nije proizvelo konkretne rezultate sve do 2005. godine, kada su istraživanja urodila stvaranjem Mousse Douceur Fleurs d'Oranger – nježnom pjenom za kupanje beba od glave do pete, koja na koži ostavlja nježan miris cvijeta naranče.

  Izrazito nježna i hipoalergena, 96,3% prirodna formula ovog šampona posebno formuliranog za njegu osjetljive bebine kože stvara baršunastu i gustu pjenu koja ne nadražuje oči. Vrlo je praktična za upotrebu, ne kapa i ne curi tijekom pranja. Lako se i brzo ispire, a bebinu kožu i kosu čini nježnom, mekom i blago namirisanom.

  Malu količinu proizvoda potrebno je nanijeti na dlan ili izravno na mokru bebinu kosu. Nježno je umasirati u kosu i tijelo i zatim temeljito isprati te pažljivo posušiti ručnikom. Šampon se preporučuje za djecu u dobi do 5 godina. Štoviše, mame ga mogu koristiti za uklanjanje makeupa.

  Ekološki i veganski proizvod.

  Cijena: 162 kn, Douglas