CELULIT_info // EISENBERG donosi 3 ključne formule za suzbijanje masnih naslaga na kritičnim mjestima

  Kućni beauty tremtani, koje ovih dana provodimo više nego inače, idealna su prilika za pokretanje novih navika za pripremu kože za nadolazeće sunčane i tople dane. Povratak u top formu i to unutar svoja 4 zida predlaže pariški laboratorij Eisenberg sa tretmanima koji će postati vaš saveznik elastične i čvrste kože tijekom cijele godine.

  EISENBERG Body Lifting Treatment

  Krema za učvršćivanje Body Lifting Treatment (869 kn/150 ml) idealna je za ljetnu pripremu kože s misijom učvršćivanja, zatezanja i toniranja. Ova bogata krema intenzivno povećava staničnu vitalnost zahvaljujući antioksidativnoj snazi vitamina E i C u kombinaciji s Trio-Molecularnom formulom.

  Obogaćena oligopeptidom zelenih mikroalgi jača elastičnost kože, vidljivo smanjuje strije te jamči izražajno učvršćivanje kože. Krema za učvršćivanje koristi se nakon kupke ili tuširanja uz masažu problematičnih područja.

  EISENBERG Body Lifting Treatment

  Cryoform (585 kn/240 ml) je intenzivni tretman protiv celulita čije se djelovanje temelji na principu krioterapije.

  Snižavanjem temperature tretiranog područja aktivira se metabolizam, a prisutnost stanica u masnom tkivu se smanjuje. Sinergija odabranih fito-ekstrakata i kofeina pospješuje mršavljenje i učvršćivanje, dok kamfor, eukaliptus i mentol toniraju kožu i stimuliraju cirkulaciju.

  Korištenje Cryoforma preporučuje se ujutro ili navečer, masažom velikim ujednačenim pokretima, koncentrirajući se na dijelove tijela koje je potrebno tretirati.

  EISENBERG Body Lifting Treatment

  Koncentrat za mršavljenje i oblikovanje za ciljana tvrdokorna područja Body Refining Serum (675kn/150 ml) lako je uklopiti u svakodnevnu beauty rutinu za jednostavno i učinkovito oblikovanje tijela. Sadrži ekskluzivni oblikujući kompleks s visokokoncentriranim aktivnim sastojcima koji imaju dubinski učinak na lipolizu i drenažu tkiva.

  Potiče razgradnju lipida, čime se olakšava uklanjanje viška masnoća i zadržavanje vode na rukama, trbuhu, kukovima, stražnjici, bedrima i koljenima. Nanosi se ujutro i/ili navečer uz masažu, koncentrirajući se na problematična područja.


  Dostupno na douglas.hr