Username *
Password *
Remember Me

Na tržištu je velik broj anti-age proizvoda za njegu i pomlađivanje te modela krema koji će vrlo vjerojatno funkcionirati za žene koje nemaju osjetljivu kožu. No što kad je u pitanju zrela koža koja je osjetljiva i sklona crvenilu? Takvoj koži potrebna je krema za ublažavanje bora koja će riješiti i druge, često još važnije kožne probleme.

NeoStrata pripravci iz Restore linije pružaju snažne učinke pomlađivanja za sve tipove kože, uključujući osobe s osjetljivom kožom, atopijskim dermatitisom i rozaceom, koje teško pronalaze pripravke s anti-age učinkom, a da ih njihova koža dobro podnosi.

BIONIC FACE CREAM 2 cr

Neostrata Bionic dio Restore linije, iznimno je emolijentna, tehnološki napredna anti-age krema za lice koja intenzivno hidratizira i zaglađuje površinu kože bez izazivanja iritacija.

Formulirana s 8% glukonolaktona i 4% laktobionske kiseline, smanjuje pojavu sitnih linija i bora te smiruje iritaciju i crvenilo. Ispitivanje je pokazalo kako je ova krema iznimno blaga te umiruje i obnavlja nadraženu kožu umanjujući crvenilo čak i kod osjetljive kože.

Preporučujemo je nakon postupaka i kozmetičkih tretmana kao što su dermoabrazija, pilinzi i laserski tretmani. Krema je bez mirisa, hipoalergena, nekomedogena i ne uzrokuje pojavu akni, istovremeno djelujući na poboljšanje teksture.

Neostrata Bionic face krema dostupna je u ljekarnama po preporučenoj cijeni od 277,78 kn (40 g).