Username *
Password *
Remember Me

Keratin, protein koji je dio lasi i ključni za njezino zdravlje i snagu, tema je istraživanja kompanije Phyto te se nalazi u kolekciji PhytoKeratine. Riječ je o keratinu nove generacije koji je baza obnavljajućeg šampona i maske za oštećenu kosu te termo zaštitnog obnavljajućeg spreja.

Phyto maska za oštećenu kosu

Obnavljajući šampon i maska za oštećenu kosu obogaćeni su kompleksom hidroliziranih proteina biljaka kvinoje, lupine i graška, s izuzetnim hidratizirajućim i obnavljajućim svojstvima te sadrže i ekstrakt divlje maćuhice, poznat po svojim omekšavajućim i hidratizirajućim svojstvima.

Phyto maska za oštećenu kosu

Maska za kosu iz PhytoKeratine linije dodatno sadrži i rižine ceramide koji zaglađuju ljuskice i ispunjavaju mikrooštećenja na vlaknima kako bi ojačali osjetljivu kosu. Redovnim korištenjem oštećena vlakna kose se dubinski popravljaju te se kosi vraća snaga i fleksibilnost i ona postaje svilenkasto mekana.

Phyto maska za oštećenu kosu

PhytoKeratine termo-zaštitni obnavljajući sprej obnavlja i čuva unutarnju strukturu vlasi kako bi kosa bila svilenkasta, meka i sjajna. Njegova ekskluzivna formula trenutačno djeluje i daje dugotrajne rezultate: botanički keratin djeluje dubinski i rekonstruira vlas, a hijaluronska kiselina osigurava optimalnu hidrataciju. Inkapsulirani ceramidi djeluju na površini vlasi te obnavljaju i zaglađuju kutikulu popunjavajući mikropukotine.

Ekstrakt biljke yun zhi sadrži proteine koje se aktiviraju toplinom i zadržavaju botanički keratin duboko u kosi - unutarnja struktura vlasi je ojačana, a vlas zaštićena od topline tijekom sušenja ili ravnanja.

Proizvode iz laboratorija Phyto moguće je pronaći u Müller poslovnicama, u svim bolje opskrbljenim ljekarnama te na web shopu delmerion.hr.