Username *
Password *
Remember Me

- Većina stručnjaka naglašava kako se bebe i djecu do 2 godine starosti ne treba izlagati suncu te da je potrebno koristiti isključivo fizičke prepreke kao što su adekvatna odjeća s UV faktorom i boravak u hladu. Međutim, za djecu od 2 godine starosti, tinejdžere i sve one s iznimno osjetljivom kožom, stručnjaci preporučuju koristiti isključivo prirodnu, mineralnu UV zaštitu – javljaju stručnjaci iz Olivala.

Olival Sun Mineral KIDS 1

Sun Mineral KIDS linija predstavlja cjelovitu zaštitu kože od sunca najmlađih, djece i tinejdžera koji sve češće imaju i hiperosjetljivu kožu sklonu ekcemu ili neurodermitisu. Mineralni filtri ne potenciraju iritacije na koži, ostaju na površini kože i reflektiraju UV zračenje čime pružaju fizičku zaštitu.

Ova nova mineralna Olivalova linija za zaštitu dječje kože od sunca temelji se na dva sastojka - cinkovom oksidu i titanijevom dioksidu, ali s pažljivo usklađenim kombinacijama dragocjenih njegujućih sastojaka kao što su skvalan, ulje badema, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakaov maslac.

Olival Sun Mineral KIDS 1

Sun Mineral KIDS proizvodi se za razliku od drugih mineralnih proizvoda, vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose, brzo upijaju i pri tome ostavljaju ugodan osjećaj na koži bez masnih tragova.

U Sun Mineral KIDS liniji nalaze se tri proizvoda:
- Sun Mineral KIDS krema za lice SPF 50 - 49,90 kn
- Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 30 - 99,90 kn
- Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 50 - 119,90 kn, drogerije, olival.hr

Sva tri proizvoda ove nove linije za zaštitu od sunca sadrže prirodne mineralne filtre i pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, a kožu lica i tijela, zahvaljujući prirodnim uljima, i njeguju.

Hipoalergeni su i vodootporni te ne sadrži dodane boje i mirise.