Username *
Password *
Remember Me

- Tajna blistavog tena leži u svjetlosti, to je ljepota o kojoj sanjaju sve žene. Smatram da sve one mogu imati lijepi ten, ne na način da ih puder transformira, već da otkrije njihovu prirodnu ljepotu. Konačno, u ovoj liniji tajne blistavog tena konačno su izašle na svjetlost - .
Olivier Echaudmaison, Kreativni direktor, Guerlain

natalia 

Parure de Lumière krema i fluid stvoreni su na samoj granici skin-care područja jer djeluju unutar kože. Sadrži takozvanu Blistavu vodu (luminescent water) iz prirodnih i visoko čistih izvora slatke vode koji se nalaze oko 22 metra ispod morske površine. Ti  izvori bogati su mineralima i elementima u tragovima, posebice manganom i silicijem koji vodu čine aktivnom i time izvorom izvrsne hidratacije. Inspirirani tehnologijom Les Météorites-a, svjetlosni 360 pigmenti, koji se nalaze i u ovim teksturama, ujedinjuju dvije vrste mikro-sfera koje na površini kože stvaraju čistu svjetlost.

 puderi

Krema
Light-diffusing foundation Hydration & Comfort – ZF 20 PA++
Formulirana poput gel-kreme za njegu kože, obogaćena je ektraktima prosa. Guerlain je izdvojio „hidratantni koncentrat“ iz ovih izuzetnih sjemenki koje imaju sposobnost osnaživanja kožine barijere, te su olakšanje za suhu kožu.
CIJENA: 369kn

Fluid
Light-diffusing foundation Moisture Infusion – ZF 25 PA+++
Koža izgleda svježe i kao ispunjena iznutra tijekom cijelog dana. Epiderma je intenzivno hidratizirana, koža je poput satena, a make-up bolje prijanja.
CIJENA: 379 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location