HAIR_info // LJUBIČASTA John Frieda formula za PLAVU kosu bez NARANČASTIH tonova

  Svaka plavuša zna da je žutilo dosadni neprijatelj plavoj kosi, naročito ako las ima crveni pigment koji uporno izbija na površinu, usprkos dobrom nijansiranju. No, rješenje je, i to svaka narančasta plavuša zna, u šamponu i regeneratoru – ljubičaste boje.

  Ovaj lijepi koloristički svijet sada je pojačala nova John Frieda linija kojoj će šansu dati svaka plavuša koja je ikad bila – narančasta. A da opet bude plava, slavni hair brend skemijao je formulu koji plavu kosu pretvaraju u hladnije, light i osvježavajuće.

  48935 JF VC PurpleShamp

  - Sa zdrobljenim ljubičastim i plavim pigmentima, ova bogata formula trenutno transformira čak i najtvrdoglavije neželjene žuto narančaste tonove u hladnije, ljepše plave tonove i svjetliju plavu kosu – objavio je brend John Frieda.

  John Frieda predlaže Violet Crush šampon i regenerator

  Ova linija koristi ljubičaste i plave pigmente kako bi neutralizirala neželjene narančaste tonove i vratila plavoj kosi onaj cool, svijetli plavi sjaj.

  48935 JF VC PurpleShamp


  Linija Violet Crush:
  - Neutralizira neželjene žuto narančaste tonove
  - Formuliran sa zdrobljenim ljubičastim pigmentima
  Šampon i regenerator iz ove linije sigurni su za korištenje na prirodnoj i obojanoj plavoj kosi. Formula bez peroksida i amonijaka.
  Cijena: po 63,90kn

  48935 JF VC PurpleShamp