Username *
Password *
Remember Me

Svaka plavuša zna da je žutilo dosadni neprijatelj plavoj kosi, naročito ako las ima crveni pigment koji uporno izbija na površinu, usprkos dobrom nijansiranju. No, rješenje je, i to svaka narančasta plavuša zna, u šamponu i regeneratoru – ljubičaste boje.

Ovaj lijepi koloristički svijet sada je pojačala nova John Frieda linija kojoj će šansu dati svaka plavuša koja je ikad bila – narančasta. A da opet bude plava, slavni hair brend skemijao je formulu koji plavu kosu pretvaraju u hladnije, light i osvježavajuće.

48935 JF VC PurpleShamp

- Sa zdrobljenim ljubičastim i plavim pigmentima, ova bogata formula trenutno transformira čak i najtvrdoglavije neželjene žuto narančaste tonove u hladnije, ljepše plave tonove i svjetliju plavu kosu – objavio je brend John Frieda.

John Frieda predlaže Violet Crush šampon i regenerator

Ova linija koristi ljubičaste i plave pigmente kako bi neutralizirala neželjene narančaste tonove i vratila plavoj kosi onaj cool, svijetli plavi sjaj.

48935 JF VC PurpleShamp


Linija Violet Crush:
- Neutralizira neželjene žuto narančaste tonove
- Formuliran sa zdrobljenim ljubičastim pigmentima
Šampon i regenerator iz ove linije sigurni su za korištenje na prirodnoj i obojanoj plavoj kosi. Formula bez peroksida i amonijaka.
Cijena: po 63,90kn

48935 JF VC PurpleShamp

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location