SKIN_upgrade // PHYSIOLIFT PROTECT EAU THERMALE AVÈNE hibrid je anti-age njege i zaštite od sunca

  - Većina žena zna da se moramo štititi od UVB zraka jer izazivaju trenutačno vidljivu štetu na koži, recimo crvenilo i opekline. S druge strane, UVA zrake su prisutne cijele godine. U prosincu i u srpnju, u kratkoj šetnji parkom i u vožnji automobilom, na skijanju i na plaži. Prodiru u kožu dublje od UVB zraka, oštećuju stanični DNA, čime uzrokuju fotostarenje kože – upozorava kompanija Avene i predstavlja nove formule PhysioLift Protect.

  17 QUAD CompoPacks SPRAY APLAT ombre cr

  Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène znaju da su koži, uz pravilnu higijenu, potrebna tri elementa za lijepo starenje: antioksidansi, hidracija i zaštita od sunca. 

  Prevencija, korekcije i zaštita u jednoj bočici

  Physiolift PROTECT zaštitna krema za zaglađivanje SPF 30 svoju učinkovitost može zahvaliti ekskluzivnoj patentiranoj kombinaciji komplementarnih anti-aging sastojaka, osnaženih SPF 30 UV zaštitom. Tako je Askofilin potvrđeno uspješan u sintezi kolagena u koži, čime obnavlja unutarnju strukturu kože koja je narušena (foto)starenjem.

  Mono-oligomeri hijaluronske kiseline potiču stvaranje prirodne hijaluronske kiseline kako bi se popunile bore, a koža postala vidljivo jedrija i punija.

  Pre-tokoferil, prekursor vitamina E, moćni je antioksidans koji našu kožu štiti od negativnog utjecaja oksidativnog stresa te smanjuje nastanak tamnih mrlja. Kada je riječ o zaštiti od sunca vrijedi istaknuti da osim konvencionalnih zaštitnih filtera PhysioLift PROTECT sadrži i Sunsitive Protection tehonologiju, patentirani sustav Dermatoloških laboratorija Avène, čija formula sadrži samo 4 filtera (Tinosorb M, Tinorsorb S, Parsol and Uvasorb) te tako garantira visoku podnošljivost i dokazanu učinkovitost zaštite od UVA i UVB zraka. Naravno prisutna je i Avène termalna izvorska voda koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu.

  17 QUAD CompoPacks SPRAY APLAT ombre cr

  Tri koraka za vidljivo mlađu, čvršću, puniju i sjajniju kožu

  1. Zaštita, učvršćivanje, zaglađivanje: PhysioLift Protect SPF 30

  Zahvaljujući kombinaciji hijaluronske kiseline koja će kožu učiniti punijom, Askofilina koji će ju obnoviti te duploj dozi ProVitamina E, ova krema se efikasno bori protiv slobodnih radikala i smanjuje pojavu pigmentacijskih mrlja. Tu je SPF 30 koji pruža zaštitu od svakodnevnog UV zračenja, a koža je svakim nanošenjem sve čvršća i glađa, a ten ujednačen.
  PhysioLift PROTECT SPF 30 (30 ml pumpica s dozatorom): 288,85 kn

  17 QUAD CompoPacks SPRAY APLAT ombre cr

  2. Regeneracija, detoksikacija, zaglađivanje: PhysioLift Noć

  Svilenkasta tekstura koja kožu obavija mekoćom, uz moćnu formulu koja sadrži hijaluronsku kiselinu, Askofilin i retinaldehid, jamče buđenje stanične aktivnosti, poticanje sinteze kolagena te obnavljanje kože. Vaša će koža nakon buđenja biti glatka, svježa i spremna zasjati punim sjajem.
  PhysioLift Noć (30 ml pumpica s dozatorom): 288,85 kn

  3. Ciljano djelovanje i zaglađivanje: PhysioLift Oči

  Njega namijenjena osjetljivom okoloočnom području odlikuje se jedinstvenom teksturom te optušta svoje aktivne sastojke tijekom noći. Formula sadrži Dekstran sulfat koji ima dekongestivno djelovanje te tako smanjuje natečenosti i podočnjake, a rezultat je svježiji i sjajniji pogled otkad otvorimo oči.
  PhysioLift Oči (15 ml pumpica s dozatorom): 259,88 kn

   17 QUAD CompoPacks SPRAY APLAT ombre cr