Username *
Password *
Remember Me

Osim što ljeti većina vas veliku pažnju poklanja njezi kože ne zaboravite na kosu. Ljeto je veliki neprijatelj kosi. Sunce, sol, klor sve što je dio jednog klasičnog godišnjeg odmora čini kosu suhom, poroznom i mat a na sve to kosa apšisa i boja je sve bljeđa.

Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

Twinset Spring Summer 2020 Campaign01
Twinset summer 2020

Ono što je najvažnije je da u svojoj torbi za plažu imate hranjive sprejeve kojima špricate kosu kod samog izlaganja suncu. Dok ste na samoj plaži savjetujem da ipak stavite šešir, posebno ako imate plavu kosu, ona je nježnija i samim time osjetljiva.

Kod kuće radite najveći dio posla. Svakoga dana kosu isperite od soli koristeći blagi šampon za svakodnevnu upotrebu.

Za maske najčešće sve sastojke imate u svom frižideru, a bilo i super kada biste imali blender ili štapni mikser.

Twinset Spring Summer 2020 Campaign10 
Twinset summer 2020

Za održavanje boje u blenderu miksajte dva paradajza s par kapi maslinovog ulja. Ova crvena fantazija je za sve osim za plavu kosu! Masku ostavite na kosi pola sati i lagao isperite.

Za sjaj tu su jogurt plus jaje. Na opranu kosu nanesite masku i držite pola sata pa isperite.

 Twinset Spring Summer 2020 Campaign01
Twinset summer 2020

Tu je i neizbježan avokado za hidratizaciju. Miksajte avokado, maslinovo ulje i malo meda. Hidra-pastu ostavite na kosi pola sata pa isperite.

Svakoga dana na kosu stavljate na kosu ulja mogu biti suha ulja, a dobro su došla i masna kao što su maslinovo, kokosovo...

Twinset Spring Summer 2020 Campaign01
Twinset summer 2020

Želite li da vam kosa još jače posvijetli tu je maslinovo ulje i limun. U flašicu sa špricom ulijte maslinovo ulje i iscijeđene limune, omjer je 40% limuna, a ostalo ulje.

Kod samog izlaganja suncu našpricajte svoj prirodni posvjetljivač na kosu, igrajte se nijansama tako da najviše pošpricate na same vrhove. Svakoga dana vaš prirodan balayage bit će sve ljepši i ljepši.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location