UMJESTO PARFEMA // LJETNA verzija mirisne formule na bazi ULJA RUŽE iz Olivala

  Ljeti nerijetko zamijenimo parfem za mirisnu formulu koja ide na čitavo tijelo, jer kako voda hlapi iz naših pora, tako se oslobađa miris posvuda, a najljepše je namirisati dekolte, ruke, vrat… Zato hrvatski prirodni beauty brend Olival donosi – Ružinu kolekciju. Da stvar bude bolja, formula kombinira i sjaj kože.

   zd7huUA

  Zvijezda kolekcije je Ružino zlatno ulje koje je kombinacija hranjivih prirodnih ulja – skvalana iz masline te ulja divlje ruže, badema i makadamije. Vrlo lijepo će pristajati osobama svjetlije kože i hladnijeg podtona kože jer zahvaljujući trima različitim vrstama shimmera ovo ulje koži daje bogati sjaj prekrasne 'rose gold' nijanse.

   zd7huUA

  Ljubiteljice mirisa ruže, ali ne nužno i ulja, na svoje će doći s Olival Ružinim mlijekom za tijelo koje se vrlo brzo upija, dubinski njeguje i vlaži kožu, te ju čini mekanom, podatnom i mirisnom zahvaljujući hranjivim prirodnim sastojcima – skvalanom iz masline te uljima divlje ruže, badema i makadamije.

  Za svakodnevno korištenje uz Ružino mlijeko za tijelo i/ili Ružino zlatno ulje, preporučuje se i Ružin piling gel obogaćen zrncima koštica marelice.

  Kako ne sadrži konvencionalne tenzide koji mogu isušiti kožu, nego puno nježnije varijante prirodnog porijekla, Olival Ružin piling gel može se koristiti svaki dan. U dodiru s vodom ovaj će se gel pretvoriti u pjenu koja će blago i temeljito očistiti kožu odstranjujući odumrle stanice kože i pripremiti kožu za nastavak njege mlijekom ili uljem.

  Ružino zlatno ulje – 119,90 kn
  Ružino mlijeko za tijelo – 49,90 kn
  Ružin piling gel – 49,90 kn

   zd7huUA