Username *
Password *
Remember Me

Stigao je novi beauty brend koji se fokusira na clean formule, beauty minimalizam i ekologiju.

L'ADRIA je novi brend preparativne kozmetike koji želi uložiti u prirodu i prave vrijednosti, čineći to izrazito čisto, zeleno i s najboljim što Hrvatska ima za ponuditi, Jadranskim morem. Iz srca Jadrana ekstrahirane su najfinije morske alge i kolagen, koji su smješteni u kvalitetne proizvode bez suvišnih sastojaka, osmišljene za osjetljivu kožu.

6

Fokusna točka brenda L'ADRIA jasno su objašnjene rutine njege kože. Međusobnim kombiniranjem na optimalan način iz proizvoda može se izvući maksimum bez povećavanja broja proizvoda u rutini.

Središnji proizvod svake rutine je regenerativna krema, s morskim algama i kolagenom u jednostavnoj posteljici hidratacije. Ova bazna hidratantna krema fokusirana je na dubinsku hidrataciju i obnovu kože, a svojom delikatnom formulom bez PEG-a i polisorbata, mineralnih ulja, fenoksietanola, parfema i eteričnih ulja, prikladna je za svaki tip kože, pa i onaj najosjetljiviji.

Rutina njege nadograđuje se zatim, ovisno o tipu kože, potentnim serumima koji daju blistavost, regeneraciju, ujednačenost tena i uklanjaju nepravilnosti.

6

Koncept L'ADRIA, u kojem su spojene blagodati Jadrana i kvalitetna njega kože bez suvišnih, potencijalno problematičnih, ne-ekoloških ili komedogenih sastojaka, nadopunjen je i „zelenim“ ciljem: uz to što proizvodi L'ADRIA nisu testirani na životinjama, sva ambalaža izrađenaje od ekološki optimalnog materijala – stakla, sa samo nužnim dodatcima od plastike. Ideja brenda jest dugoročno ulagati u sebe i u ljepotu oko nas: održavanje najljepših plaža na Jadranu te podizanje svijesti o važnosti reciklaže i o problemu onečišćenja planeta.

6 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location