ZLATO I SREBRO NA LICU // maske s plemenitim česticama za blistavo i MLADOLIKO lice

  Zlatne i srebrne maske apsolutni su hit u svijetu beauty tretmana, koriste ih Kaia Gerber, sestre Hadid, Chiara Ferragni i Toni Garrn te brojne druge slavne cure.

  Nevia 01

  - Njihova se moć krije u pospješivanju mikrocirkulacije u koži, efektu preporođenosti te snažnom anti age učinku. Antibakterijsko i protuupalno djelovanje dodatan je bonus. Koža je nakon tretmana osvježena, vidno nahidratizirana i dubinski nahranjena – objavio je Nevia estetski centar, a potvrdile klijentice, frizerka Teura Mesaroš i vizažistica Dajana Pajkić.

  Nevia 01

  - Često nemam pojma što mi uopće rade, ali svaki put nakon tretmana moja koža izgleda savršeno, a danima iza sve bolje i bolje. Oduševljena sam Zo Skin Health proizvodima kojima se njegujem kod kuće, ne mogu se više zamisliti bez njih - veli Teuta. Najdraži tretmani su joj mezoterapija, Angel PRP te Red Carpet peel. Poznata vizažistica Dajana Pajkić je profesionalna make-up artistica pa joj je njegovana koža apsolutni prioritet. Najviše voli tretmane mikrodermoabrazije i Red Carpet peel.

  - Obožavam kad cure iz Nevie individualno iskombiniraju više tretmana u jedan, koji je u tom slučaju individualan i personaliziran samo za moj tip i stanje kože - veli Dajana.

  Foto: Sanja Jagatić

  Nevia 01Nevia 01