Bioderma: Sensibio H2O micelarna proslavila 25 godina // 6 činjenica o najslavnijem čistaču

  Prije četvrt stoljeća predstavljena je micelarna voda koja je danas jedna od najpoznatijih u svijetu čistača, a povodom toga jučer je Velvet ugostio Biodermu i njihovu proslavu. Micelarni čistači diljem svijeta bili su još male bebe kad je Biodermina inačica, prva ikad, već bila slavna u ljekarnama i kupaonicama brojnih žena. Naime, ona čisti sve tipove kože, jer sitni, vrijedni miceli koji skupljaju nečistoću idealni su borci protiv neprijatelja našeg lica.

  ND4 6427

  1. 1995. godine Laboratorij BIODERMA proizvela je prvu micelarnu vodu koja je ikada prodana na svijetu. Sensibio H2O je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je u potpunosti kompatibilna s kožom.

  2. Izvorno radeći s dermatolozima, Bioderma je izradila proizvod koji je prilagođen prirodnoj biologiji kože za rješavanje problema osjetljive kože te se tako Sensibio H2O etablirao kao velika inovacija u području higijene. Micele sadržane u formuli osiguravaju uklanjanje nečistoća dok umirujući aktivni sastojci smanjuju iritacije kože.

  ND4 6427

  3. 99% uklanja make up s lica, 98% sitnih čestica i također uklanja 78% teških metala prisutnih u gradskom zagađenju s površine kože ali i iz prvih slojeva kože. Ima fiziološki pH koji poštuje ekosustav kože.

  4. Sensibio H2O micelarna voda ispitana je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom, a važno je napomenuti kako Sensibio H2O micelarnu vodu nije potrebno ispirati budući da je farmaceutske čistoće te je puno čišća od vode iz slavine koju svakodnevno koristimo.

  5. Jedna Bioderma Sensibio H2O prodaje se u svijetu svake dvije sekunde.

  ND4 6427

  6. Bioderma je temeljena na eko biologiji.

  BIODERMA je brand francuske tvrtke NAOS koja se strastveno bavi biologijom kože već više od 40 godina. Hrvatska podružnica francuske kompanije NAOS djeluje od veljače ove godine kao NAOS ADRIA i koja je pod svoje okrilje preuzela cjelokupno poslovanje branda BIODERMA.

  Proizvodi Bioderma svrstavaju se u skupinu dermokozmetike, a sadrže prirodne sastojke i komponente izolirane iz ekstrakta ljekovitog bilja, čija je učinkovitost klinički dokazana.
  Svaki proizvod prolazi 125 testova kvalitete. Bioderma se prodaje u svim ljekarnama i specijaliziranim ljekarničkim prodavaonicama a uskoro i u DM prodavaonicama s ljekarničkim odjelom.

  ND4 6427ND4 6427ND4 6427